• Petko4455
    26
    Kao sto se pričalo da Rukavina je na posudbi..od toga ništa.
    Danas u kadru i na klupi.
    Ponovno ne zove rezervnog beka trenutno Mikica.
    čeka se odgovor Cagliaria,za roga u pitanju je posudba
    Desni bek i dalje upitnik..
    Lijevo krilo mislim da neće dovest,posto se ostavio Rukavina
  • Facke
    6.3k

Rog , kak bi on lecniki presel? Tri put su mu pukli krizni.
    Rog se tek u travnju vraca. Te bi bil jeden tulike glup transfer, i nepotreben. Dam tomu 0%.
  • CastAway1986
    3.5k
    Ogiwara odličan prvo poluvrijeme...
    Hoxha također , nadam se da će malo ušutkati dežurne pljuvače..
  • Orc123
    12.6k
    uopce mi nije zao sto smo doveli njega a ne Brekala! Jace se gradi na lopti i imamo ga na 3 i pol godine a Breksa bi imali sam do ljeta...Hoxha danas opet dobar, probija i on i Kaneko samo jos da je jedan igrac koji bi spremao to...
  • Zagi
    10.7k
    Ima još koji Japanac na lageru?
    Samo rokaj.
  • CastAway1986
    3.5k
    Wakizaka,Matsuta, Asano, Hosoya, Maikuma , Riku Handa , Atsuki Ito samo biraj :lol:
  • dinon7
    1.9k
    Ziher će pitati Jakira sada za Kavu i ostale transfere.
    Na poslu sam, nemrem gledati nazalost, ako netko može napisati kaj je rekao
  • Orc123
    12.6k
    Ogi jako dobar, bolji u prvom pol. Jer se vidi da jos nije na 100% i da jos nije spreman za 90min u full ritmu...vec sljedece tekme ce biti jos spremniji jer tek od srijede je u punom treningu bio....jako dobri centarsuti, brz, okomit, u obrani dobar!
  • sanjinlego
    4k
    Dinamu treba stoper kapitalac. Jak, dobra tehnika, brzina, da zna osjetiti trenutak kad iznijet’ loptu. Nešto poput Šutala!

Ništa protiv Kevina, Perkovića, i svih ostalih stopera.
  • BBB Sibenik
    6k
    Kakvi su drugi bekovi tamo u Japanu, ako on nije po ocjenama bija među najboljima. Strah me pomislit! :chin:
  • CastAway1986
    3.5k
    Gledam komentare na dinamovoj stranici i strašno koliko se Mišića pljuje..Ok nije u najboljoj formi ali je danas solidno odigrao..Plus Sučić kojeg se zaziva stalno umjesto njega danas je poklonio dvije ili tri lopte koje srećom napadaci Gorice nisu iskoristili a Kaneko također..Imam dojam da se lako zaboravi sve one sjajne Misiceve partije od prije..Ademiju kapa dolje za borbenost i akciju kod gola..
  • rioda
    9.2k
    Kaže Jakir da se traži stoper i da je cilj da bude pojačanje, a ne popuna
  • wolfgang14
    2.6k
    pitali su jakira ima li kakvih pojačanja novih, kaže jakir: "pa prvo mora proć lječnički pregled" i nasmije se :sweat:
  • Orc123
    12.6k
    Koffi jos nije propao, pregovara se jos i jos se trazenigravi na 2 pozicije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.