Držim se one da gledam ljude kakvi su kao osobe, a ne kakve su seksualne orijentacije. Jednako tako, ne dozvoljavam da mi itko nasilno nameće svoja uvjerenja, poštujem tuđi izbor i očekujem da i drugi poštuju moj kao straight osobe. — scooniepenn
poštujem tuđi izbor i očekujem da i drugi poštuju moj kao straight osobe. — scooniepenn
Boje kluba i grada su prihvatljive, eventualno u vise nijansi... — NitkoBitan
No, da se vratim na temu, kad je riječ o odabiru stolica meni se iskreno najviše sviđa kombinacija nekoliko nijansi u bojama kluba ili grada kao što ima Osijek. Dakle, prelijevanje iz bijele u svijetloplavu pa u tamnije plavu mi elegantno izgleda. Čak bi takva ili slična kombinacija bila u skladu i s bojama grada Zagreba. — scooniepenn
Potpuno je nebitno hoće li stolice na Kranjči biti šarene, zelene, tirkizne ili bijele. — Mathiasovi Chageri
30 sekundi prije izlaska igrača na teren pogasiš svjetla i samo zaori 30.000 ljudi... — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.