• Petar86
    1.3k
    Ma vidi se na liku da je razmazeni britanski nogometašić koji ce vjv prikiniti karijeru s 30.god i zaminiti loptu - kurvama i kokainom

Eto on bi dosa na HNL oranice protiv Belupa, Varazdina i slicnih igrati
  • plavac173
    2.6k
    i obavijestio talijanski klub da je odustao od transferaIvdzo11

Odbio Lazio zbog Dinama :cool:

Sad ozbiljno, vidi se da hoce ostat u Feneru na tribinama a placa idalje ide.
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    135
    Ne zeli svijelo plavu boju Lazia
  • Kristijan992
    527
    Luda glava je baš taj Kent, ljudi se odriču para za posudbe samo da se vrate u formu i da igraju, a ovaj sve odbija samo da ne mora igrat, a da plaća ide hahahhahaha
  • Mali Zeus
    18.8k
    Dobro jutro.
  • mali M
    8k
    Moram priznati da je i meni već lagano dosta ove teme za ovu sezonu... Čitam, često i preskačem po par desetaka stranica jer smo otišli baš u katastrofu. Svaki potencijalni transfer je žešća sapunica koji završi u drami, a tu se od onda izvrte sve majke i pokojnici,baš bude teška tema već za čitati. I to nije da upirem prstom u nekog od nas, nego gledam šta su nam napravili iz kluba, kakav kaos unjeli u sezonu...
  • Mali Zeus
    18.8k
    Jel Kavakuhi onda dolazi ili?
  • NitkoBitan
    29.2k
    Bas je dobra jutarnja Koffi :blush:
  • nwankwo646
    646
    Pišu sportske, milijun u tri rate i da je jadni Gazibegovic sada tužan...
  • Juznjak
    4.3k
    da je jadni Gazibegovic sada tužan...nwankwo646

S kuferima :cry:
  • Izet Hajrović
    5.8k
    čitao jadan naslove da smo za Kouaa dali 2 mil., a za njega nismo htjeli 1.75 mil., a jako je htio doći.
  • Droljo
    18.8k
    prikiniti karijeru s 30.god i zaminiti loptu - kurvama i kokainomPetar86

I ja bi na njegovom mjestu tako. S pol snage...
  • Noel
    13.5k
    Od ljeta smo doveli Bernauera,Kaneka,Sosu,Mihaličenka,Kačavendu,Stojkovića,Theophila,Ademija,Halilovića,Hoxhu,Živkovića,Brodića,Ogiwaru,Koffija. 14 igraca ak sam nekog izostavio.. i promijenili 3 trenera od proljeća plaćamo kao odštete. I mi smo kao u financijskoj krizi po medijima hahahaha šou.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kavu cemo na kraju platit milju eura po francuskim medijima. Bitno da su nasi od negdje izvukli da ce nas kostat duplo vise, odnosno 2 milje. Samo da mediji guraju negativu, pa tako pisu i da Dinamo preplacuje igrace.
  • marcio amoroso
    43.5k
    “Nisu svi jednaki pa nije moguće dati jedinstvenu ocjenu, vidljivo je da Dinamo spušta kriterije i da bi se njegovi skauti ako nastave takvim trendom uskoro mogli sudarati s Goričinima na istom kalibru igrača.”

SN

I nije da nisu u pravu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.