• IceMan
    3.8k
    Samo se nadam da postoji nekakav “plan b” ako ne dovedemo Kenta, da nebude “Ah nismo ga doveli i jebiga, idemo dalje istim kadrom”.
  • i more je plavo
    1.3k

Ma cuj, arapi ga nisu mogli lovom nahranit, preskup je Laziu, a Fener ga se hoce rijesiti ko da šugu ima.......nemam pojma jel to bas opcija kojoj se trebamo jako veseliti.
    Cak ga ni Livi sa onim tuznim pogledom nije smeksal.
  • Orc123
    14k
    imamo sigurno jos opcija i stvarno vjerujem da su nasi cekali da zavrsi prijelazni rok danas u ovim atraktivnim ligama....barem vjerujem da je tako...mislim da su ih i nasi predstavnici u klubu malo pritisnuli i da su dobili neke usmene garancije da ce ulozit transfer Ljube u pojacanja...evo to je moje razmisljanje....nadam se da je tocno jer ako nije onda nisu bas pri sebi....
  • Crni86
    18.1k
    Tresla se brda, rodio se mis. Vec viden scenarij na ljeto… nadam se da sam u krivu.
  • Eternaut
    9
    Pozdrav svima. Dolazim s foruma sportnet.hr, zapravo prebacujem se. Sve ostale vijesti oko Dinama su za taj forum nula, a taj forum je za ovaj nula.

Još ne mogu vjerovati da smo doveli Afrikanca u Dinamo. To je pravi put, naravno s miksom naših mladih igrača. Mislim da je bilo dosta reciklaže i kupljenje svih mogućih grijača klupe širom Europe, samo zato što su naši.
    Germanijak piše sa smo opet u igri za R.K. koliko ima istine u tome?
  • Keyser Soze
    17.2k
    Germanijak piše sa smo opet u igri za R.K. koliko ima istine u tome?Eternaut

Samo ostaje šansa da ćemo mu bit najatraktivniji od preostalih klubova, al on ne želi doći u HNL :zip:
  • Eternaut
    9
    Ako su Fernandez i Soudani mogli, onda može i on, mada moram prizanti da je i sama pomisao na to da on probija bekove Rudeša ili Gorice na onoj njivi, brutalna anomalija.:grimasa:
  • PlaviDuh
    118
    Sve mi se više čini da bi Kent mogao završiti kod nas, ponoć je tu... on nema klub, turci ga ne žele...
  • Ivdzo11
    8.7k
    Iako je Lazio pristao na sve zahtjeve Ryana Kenta, Englez je transfer odveo u slijepu ulicu i obavijestio talijanski klub da je odustao od transfera ne objašnjavajući zašto

Menadžer Mattia Terraneo: "Lazio je učinio sve što je bilo moguće. Dogovor između Lazija i Fenerbahčea postignut je za samo pet minuta, problem je samo s igračem. Ryan Kent odlučio je ne prebaciti se iz različitih razloga. Prvo je to bio ekonomski problem, a onda je svaki put otkrio druge razloge. Predomislio se u zadnji tren, vrlo je zbunjen

Nije on dobar s glavom
  • BBB Sibenik
    6.2k
    zna Kent da nema većeg kluba od Dinama
  • Facke
    7.1k

Fenerbahce mu duguje neke novce. Eh to ti je navek isti problem v turske lige. Kulike tam klubova dogovori u euforije transfere i onda za placu nemaju.
  • PlaviDuh
    118
    ma kakav Lazio, nije lud da ide kod žabara, iz Rima priznam jedino Romu
  • NitkoBitan
    33.6k
    Tu cemo ga mazit i pazit... i udarat po potrebi. Sve za njegovo i nase dobro.
  • Petar86
    1.3k
    Ma vidi se na liku da je razmazeni britanski nogometašić koji ce vjv prikiniti karijeru s 30.god i zaminiti loptu - kurvama i kokainom

Eto on bi dosa na HNL oranice protiv Belupa, Varazdina i slicnih igrati
  • plavac173
    2.6k
    i obavijestio talijanski klub da je odustao od transferaIvdzo11

Odbio Lazio zbog Dinama :cool:

Sad ozbiljno, vidi se da hoce ostat u Feneru na tribinama a placa idalje ide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.