• plavi72
    1.6k
    Momak (Ljubičić) je već zimus odlučio vratiti se u Austriju zbog ne igranja !
  • Nolifer
    11.9k
    @Lorenzo Lepore welcome to blue hell!

Enjoy! Cheers :cheer:
  • Captain America
    20.4k
    Ono kad navijački forum dovede bolje pojačanje nego klub koji je zaradio 70 milijuna prošle godine.

@Lorenzo Lepore welcome. I hope you'll have a good time here. We are little crazy (some more than the others), but this is still a fun place to discuss stuff about our favorite club.
  • Haza
    10k
    Hahaha ček, vi fakat mislite da je Lorenzo na forumu hahahahahha
    Sad mi žao što mi nick nije Fabrizio Romano;)
  • Zagi
    10.7k
    Gdje je bila ova konsternacija kada su Franjića prodali?
  • San Lorenzo
    20k
    Nikad nije dobio pravu priliku, a nikad ni ne bi dobio pravu priliku, uzelo mu se dvije godine karijere na jednu od onih gluposti koje prepričavaš i 15 godina nakon...ako se ikad ikome trebalo 'izaći u susret' onda je to Ljubičić.
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    imamo mi igrace za buducnost vec sad:
    Krkalic,Cavlina,Mikic,Zivkovic,Bulat,Stojkovic,
    Kacavenda,Vrbancic,Koscevic....
  • Facke
    6.3k

Da on je. U kontaktu sam snjim vec duze. Kaj odma napadas.
  • Jaro
    10.5k
    Još nam samo fali Romano ovod.Mali Zeus

On je na Barinom platnom spisku tak da ne treba, hvala!
  • Jurki
    18.5k
    nek onda neku "lijepu rijec" napise o zalizanom govnetu koje javno objavljuje poslovnu prepisku između klubova.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    e da bravo, sigurno ima neke kontakte tamo, nek to podmaže malo da sjebemo ova naša govna od medija.
  • superhik
    12k
    Držite se teme!
  • emilperska
    11.1k
    Covjeka cemo zaspamat vise nego naivci na Twitteru..

Napisao sam vec kaj mislim o Ljubi. Dobio dosta hejt komentara. Ja izmedu Bulata i Ljube, uvijek biram Bulata. Ima Ljubo (veznjak) svojih kvaliteta, ali uvijek za pocetak biram onog veznjaka koji zna stopat kak spada.
    Dodatno, Ljubo je 3 trenera promjenio, nijedan nije gorio da ga u vezu stavlja iako je bilo jednako losih rjesenja na beku..
    Ono sto me kopka kod ove prodaje je to da ce na ljeto od Dikoda mali isforsirat transfer i za Ljubu bi onda sigurno bilo mjesta u 11 jer Vidovica necemo otkupit. Ali to je sve kibidabi.

Dajte nam jebeno lijevo krilo i desnog beka!!!!
  • Jaro
    10.5k
    plus Ademi i Halil nisu za dinamo, Misic ako nastavi s "kurcoboljom" nije za HNL... Fakat imamo perspektive u momcadi...
  • crohnl
    29
    Realno imamo i previse veznjaka i tocno sam znao da jedan ili cak dva moraju otici.

Ademi, Misic, Baturina, Sucic, Ljubicic, Halilovic, Bulat to je 7 veznjaka + Vidovic ako se dovede lijevo krilo.

Znaci sada smo na 6+ Vidovic eventualno, realno nece biti nesto minutaze niti za Tibora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.