• reziser
    8.3k
    Zašto nama zabranjivati da to kažemo, — Dudu

tko kome kaj brani
    svatko ima pravo reć kaj misli
    naravno na kulturan i civiliziran način
  • Dudu
    3.7k
    Osvrt na Stojanovićevu izjava nakon utakmice sa Shakhtarom: "Index nek više ne dolazi na utakmice".. i pojedine komentare ovdje :D
  • reziser
    8.3k

ne slažem se s tim
    to je moje mišljenje, drugi imaju drugačije mišljenje. Ja poštujem svačije mišljenje, pa različiti smo
    oni su novinari, mi čitatelji

ali uživajmo u ovoj maestralnoj pobjedi dinama....kako je bjelica podigao momčad
    ja sam se bojao kako će dečki izgledati nakon onakve šokantne tekme
    a reagriali su nevjerojatno dobro
  • LovroZG
    1.3k
    Ak ćemo iskreno pričat o članku, on nije bio ni huškački, al bogami nije bio ni potreban. Ništa novo se nije saznalo iz njega i jedina tema koja se mogla obradit u njemu, buduća zamjena za Stojanovića, je ostala praktički netaknuta. Članak na razini “pišem da nešto napišem” i još kad tome dodate tajming i naslov i logično je da će se igrači raspizdit.

Imaju oni puno pravo odbit dat izjavu ak misle da ih se ne tretira pošteno u tom mediju, isto ko šta Index ima pravo pisat šta ih je volja. Pa ćemo vidit ko će dobit po svome.
  • Dudu
    3.7k
    Poštujem i u redu da se ne slažeš.. Ne bi bilo u redu da mi napišeš; nemoj da dolaziš na Zonu više hahah, to je moja poanta :D

Najbolja utakmica u HNL-u otkako je Bjelica na klupi, maestralno..
  • platini
    230
    Index ne misli drugačije kako eufemistički to neki žele prikazati, index je jednostavno zloban i želi sve najgore Dinamu i Republici Hrvatskoj. To se može jasno crno na bijelo dokazati i argumentirati i to svi dobro znamo ali to je druga tema. Podrška igračima, pogotovo Stojanoviću!
  • Kwedi
    3.9k
    To što tebe i ostale jebe politika Indexa i stavovi za koje se zalažu, to je tvoj osobni problem.

Kad se svi mediji izredaju - EPH/Hanza, Večernji, Breko, 24 sata i kad bi stavili na kup sve konstruktivne kritičke tekstove oko upravljanja i pljačke Dinama ili hr nogometa generalno, ne bi bilo deset posto onog kaj je napravio Index.

Kao što si rekao, to se može crno na bijelo dokazati.

I baj d vej, da su ti mediji bili orni barem deset posto kao Index pa radili svoj posao, možda ne bi došlo do najveće pljačke u povijesti hrvatskog sporta, a i neke stvari ne bi trebalo čekati deset, petnaest ili dvadeset godina.
  • platini
    230
    Uf jaka ti politika indexa....Matija Babic skupi neizivljene polupismene junfere (samoprozvane novinare), dadne im 500 kuna i kaze im da pljuju po svemu zivom, samo destrukcija i negativa. I to je kao novinarstvo. Dovoljno je pogledati fizicki izgled novinara Indexa i bit ce jasno otkud kod njih tolike frustracije. Svi gojazni, blijedi, pristavi, naocale debele ko dno od tegle, prsti ko cevapcici....

Bruno Petkovic je pokazao sto misli o njima. Nema izjava za takve. Nadam se da ce i ostatak ekipe i klub u kompletu bojkotirati taj takozvani portal.
  • agramZ
    3.1k
    u hrvatskoj ne postoji neutralni mediji i zato moras citati sve portale.. i lijevi i desni i neki treci da si sam mozes "konstruirati" pravu "istinu".
  • Eduardo
    30.8k
    Dovoljno je pogledati fizicki izgled novinara Indexa i bit ce jasno otkud kod njih tolike frustracije. Svi gojazni, blijedi, pristavi, naocale debele ko dno od tegle, prsti ko cevapcici.... — platini

Ovo ti je prejeben argument, bravo! Nemoj se spuštati na osobnu razinu, nisko je.

Kwedi je apsolutno u pravu. Svugdje ima smeća, pa tako i na Indexu. Ali, negirati da su izbacili dosta dobrih, kritičkih i konstrutivnih tekstova nema smisla kao niti ova rasprava u ovoj temi. Ili se prebacite drugdje ili završite.
  • davidinamo
    366
    Za nekoga je index ok za nekoga je zadnje smeće, npr za mene i za momčad. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Igrači su odlučili bojkotirat Index i to ne bez razloga, sve ima svoj razlog. To je sad stvar igrača. Nebi se trebali "svađati" oko toga jer niti jedan portal nije iznad Dinama i njegovih navijača.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.