• Rex Ramae
    3.5k
    Ja se nadam da će napokon doći trener kojemu Dinamo nije najbolji / najuspješniji / najveći (da me se krivo ne shvati) klub u dosadašnjoj karijeri.
  • YasutoWakizaka
    237
    Znači od ova tri šta sam nabrojao Vaha
  • manikk
    300

bio bi upgrade na sadašnju situaciju sigurno, ali mislim da imamo previše drugih gorućih problema tako da sama promjena trenera možda i ne bi donijeli ništa novo
  • CastAway1986
    3.5k
    Neznam šta ovi portali hoće s ovakvim objavama osim da unesu još više nemira u klub..Još uvijek imamo trenera nema potrebe za ovim glupostima
  • Facke
    6.3k

Pa to im je cilj celu sezonu. Nemir nemir i nemir.
  • Marcinko
    768
    Dambrauskas mi je nešto najbliže Sergeju, na kraju dana obojica su se etablirali u Gorici, tako da ne bi volio njega vidjeti.
  • Jurki
    18.5k
    ako im je nemir cilj. Onda klub treba stati iza trenera (ne ulazim sad u to dal treba dobiti otkaz ili ne)
    I tim novinarima zabraniti akreditacije. I to javno iskomunicirati da tko god iznosi lazne informacije vezano za klub ce mu biti zabranjen ulaz na presice i utakmice.
    Pa nek pisu kak im je uskracena sloboda govora.
  • Kaktus Car
    1k
    Neznam šta ovi portali hoće s ovakvim objavama osim da unesu još više nemira u klub..Još uvijek imamo trenera nema potrebe za ovim glupostimaCastAway1986

Kakvo "unošenje nemira" od strane medija?! Ako netko unosi nemir onda su to valjda prvo trener i uprava koji su odgovorno za trenutno stanje.

Mjesecima su mediji tražili opravdanja i branili ovog luzera na klupi. Kad je zadnji put neki Dinamov trener imao toliku (nezasluženu) potporu medija? I sada kada konačno postaje jasno i medijima i svima onima koji su vjerovali u bajke o zimskim pripremama i zimskom prijelaznom roku koliko je sati i kada se počinje vršiti pritisak na trenera (i upravu koja ga je dovela) koji na Maksimiru gubi od Lokomotive 3:0 opet nije dobro.
  • YasutoWakizaka
    237
    Jedino što ja mislim da trenera može spasiti, što su male šanse ono tipa 5% je tekma kada zaigra drugi Japanac i poetncijalno ovaj iz Metza.
    Na toj tekmi imaš lijevu i desnu stranu kojima je forte brzina.
    Ako i tada ne ide na tvoje "rakete" ja bi treneru dao otkaz.

Brat bratu Dinamo ima jednu od sporijih ekipa, makar naravno nije sve u brzini.
  • emilperska
    11.1k
    Ne zelim vise nijednog igraca, trenera, funkcionera, VAR analiticara HDZ Gorice vidjet u Dinamu..
    Ako je alternativa ovaj balticki agent poljuda, neka nam Sergeja. Nadam se da ovo nije istina, da se u trazenju novog trenera gleda dalje od Gorice..

On je sigurno bolji trener od S.J. ali ne zelim ga jer mi je sinonim ovog Hajduka, jer mislim da ne bi doveo u red svlacionicu. On je u Hajduku imao problema s Kalinićem radi istih stvari koje bi ga docekale tu s Miškom, Riletom i Akijem.
    Osim tog, sta ne mozemo dovest i jebenu zamjenu za S.J., a da mu vrhunac nije bio HNL klub slabiji od Dinama..
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Nema se šta Ko ljutiti, jakir zna da je trebao biti bivši još nakon balkanija. U busu već. Dobio je toliko kredita Ko niko nikad prije njega. Tako da se nema šta ljutit. Isto tako uprava ak je i malo ozbiljna morala je imati opciju A i opciju B već odavno. Pobijedili smo na guzove istru. Mislim i da smo izgubili on nebi bio bivši, ni ako ne pobjedi o goricu neće biti bivši. Jer oni nemaju pojma šta rade. Ispucali su novce na čačketa, Bišćana i sad smo di jesmo. Ovaj dambrauskas mi se uvijek svidjao kao trener. Momčadi u kojima je bio igrali su dobar nogomet. I realan je, kad dobije pljusku priznao i idemo dalje radit. Usporedbe sa jakirom nisu osnovane jer on osim gorice je radio u hajduku. I tamo je pritisak golem, mozda još veći. Ja sam za
  • Nolifer
    11.9k
    Ne zelim vise nijednog igraca, trenera, funkcionera, VAR analiticara HDZ Gorice vidjet u Dinamu..emilperska

Niti HDZ niti nemožemo (yugopartizani) samo Dinamo...
  • emilperska
    11.1k

Isti k oboje ;)
  • Droljo
    18.7k
    Da ukrademo dambrauskasa tovarima pred nosom :cool:
    A nekak mi se čini da i oni budu uskoro tražili trenera...
  • CastAway1986
    3.5k
    taj luzer na klupi kojeg ruku na srce neću braniti još je i u Europi i u borbi za naslov..I da uprava je stala iza njega a mediji konstantno pišu tko će ga zamjeniti, isto tako koriste svaku priliku da popljuju sve vezano uz Dinamo.. S druge strane od nk jogurt prave atomsku momčad i mašineriju, od Karoglana Jurgen Kloppa a istina je da mu je igra za kurac, povlače se i protiv Rudesa više sreće nego pameti ima a vidili smo to i sinoc..Jesmo trenutno smo u velikim problemima ali sve se može preokrenuti u sekundi , imam bar još mrvicu nade za to..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.