• Ban
    698

Sumnjiv si mi od prvog posta.
  • Ban
    698
    Ban kaj si ti neki zastupnik tog Slovenca Brekala!?!?
    Ne prođe dan da ga ne spomeneš i ponudiš upravi tu preko zone, a iskreno, nikad čuo za igrača...
    Yovitssa

Imam u tekici nekoliko modernih stopera koji nisu Zapadnjaci, cjenovno su u rangu Dinama i Dinamo može biti dobar korak u njihovoj karijeri, ali neki nisu dostupni do ljeta, a jedan je upravo prešao iz Partizana u Italiju. Ostaje Brekalo koji želi napustiti svoj klub, slovenski je reprezentativac i popularno je ime na ovom forumu i mimo mene.

Bio je tu i jedan mladi i besplatni Japanac kojeg sam zagovarao i koji je u ovom roku prešao u belgijski Kortrijk. Evo, odigrao već dvije utakmice za njih.
  • Mali dioničar
    17.8k
    bara povukao najtalentiranije klince iz dinamove skoleMakedonion

LAŽ.
  • Zagi
    10.7k
    Niti jedan od tih povučenih klinaca nije bio realna perspektiva za seniore.
    Butina je legenda između vratnica ali je i dobio otkaz na poziciji škole.
    Za onog "najisturenijeg" nikad čuo. Ne mogu komentirati.

Relano, da nije riječ o Bari i Kustošiji tog članka nebi niti bilo jer takvih prijelaza ima baš svake godine.

E sada, zašto je to napisano tako da sugerira totalni raspad kod nas je pitanje za ljigu koja ga je i napisala.
  • rioda
    9.2k
    Andy, dobro jutro i tebi :wink:
  • Jurki
    18.5k
    A pomalo i bespomocna.Makedonion

Andy, dobro jutro i tebirioda

Mozda je i kuhacica kave.
  • Armagedon13
    959
    I tako "veliki dinamovac" svoj Dinamo traži 0,6m a ode magaradi za 0.35m SMEĆE
    Što ne amnestira onu nakupinu u upravi
  • Neron53
    1.9k

Zasto mislis da je on ista trazio?
    Ja bi rekao da je prihvatio prvu ponudu i da mu uistinu nije lova ovdje bila bitna nego iskljucivo igra tj vracanje u formu do EP-a.
    A nakon sto su ga "nasi" ismijali, odbacili, odjebali.... prihvatio bi od tovara jos i manje.
    I stvarno ne znam sto se ovdje i opcenito ekipa cudi ko pura dreku sto je neki kvazi-dinamovac otisao dolje.
    Pa ima sto slicnih primjera iz povijesti zg-nogometa.
    A iz ove nase aktualne momcadi bi ih 75 posto to napravilo, pogotovo zaobilaznim putem, ne dikrekt...
  • Ban
    698

Još jedan sa istom retorikom kao i Makedonion.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Šola veli da tovari očekuju od Brekala da će im biti novi Bajdo Vukas, a pala je usporedba i s Nikom Kranjčarom. :lol:
  • Mali Zeus
    18.8k
    svi registrirani zadnja 3 dana su sumnjivi.
  • Haza
    10k
    David Brekalo igra u Norveškoj, zastupa ga menadžerska agencija čiji su igrači najčešće transferirani u MLS, tako da nije objektivno očekivati da bi Dinamo njima mogao/trebao biti konkurentan.
    Josip Brekalo je druga priča, prema plaćenim novinarskim člancima, on je bio veliki Dinamovac, želio je pomoći Dinamu u borbi za naslov, cijela obitelj su Dinamovci, imao je sto ponuda, pa onda novinari pišu hvalospjeve da se htio odreći velikog novca i da u Dinamu igra za siću zvanu 110 tis eura neto mjesečno, na kraju završi u Hajduku za 55 tis eura neto mjesečno. Koliko god nam je Uprava nesposobna, ovdje nešto hebeno smrdi. I ne nije Jakobušić sposoban jer ga je doveo u dva dana, on se samo naguzio Bari, i očito je na sve spreman za naslov, to je ta čista cesta kojom oni voze.
  • Nolifer
    11.9k
    Ne vjerujem i nebum ga pljuval dok ne potpiše, možda je u igri sve neka patka, i vidjet ćemo kaj će sa tom pričom biti na kraju, ali da razumijem Brekalovu ljutnju i bijes na Dinamo, to je jasno...
  • Neron53
    1.9k
    Zeus, Ban..

Ahahaahahahhahaahahahahaa
    Neka teorija zavjere pada? :)
    Pokusajte se staviti u kozu Brekala ili bilo kojeg tzv dinamovca. Svi te zele, svi te traze, snube , zovu osim onih gdje te srce vuce. A ti koji su ti srcu najblizi te odbacuju, ismijavaju...... sto je veca ljubav i strast prema nekome, to je vece razocaranje kad te ta ljubav iznevjeri i odbaci i u tebi se rodi jedan jedini nagon, nagon za osvetom.
  • NORTE
    17.7k
    AhahaahahahhahaahahahahaaNeron53
    Ahahahahaa.

Pa taj Brekalo je prije 6 godina izjavio da želi da Rijeka i Hajduk budu prvaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.