• Nolifer
    15.8k

Njemu je ovo dobra utakmica... O majko mila.. :rage:
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Pragmaticno negledljiva utakmica za obje ekipe, jedino dobro po ovom terenu su 3 boda i sto se vidjela neka zelja
  • Majki2111
    4.3k
    Ja sam isto zadovoljan. Vidio sam ideju. Optimističan sam za nas. :smile:
  • Jurki
    27.9k
    Vidio sam ideju. Optimističan sam za nas. — Majki2111

Nemoj trolat..iovak smo svi zivcani.
  • San Lorenzo
    24.6k

Faca u thumbnailu je sve. :rofl:
    Lik se sprda sa svima nama, on i kad gubi pobjeđuje, jer ga čeka slatka otpremninica.
  • NB86
    17.8k

Kakvu ideju srcati ?
  • BigZ
    755
    Je li ovom pobjedom kupio mir na klupi?

"To je pitanje za klub! Jasno mi je da je u Dinamu mir samo do sljedeće utakmice, da se očekuje pobjede. I ja sa svojim stožerom trudim da napravimo pobjednički niz."
    — Sibirski plavac

Kada se to klub izjasnio ili oglasio u vezi icega? Mozda je tu naviku tesko iskorijeniti - "Nosi tu kuvertu i suti, nitko te nista nije pitao!" Kad je ona ikad odgovorila na neko pitanje??
    Cereka se po lozi dok gubimo 0:3, ne dostavi papire Fiorentini u roku, ne obavijesti Brekala koji je update...

Tlak mi je preko 200
  • dzg717
    1.3k
    Petkovicu 0(nulo)
  • Majki2111
    4.3k
    puno direktnije se igra, ne ide se u širinu. Vezni se puno okomitije kreću bez lopte.

Igramo reaktivnije u odnosu na prije. Nogomet kakv smo igrali prije 4 godine od kad je došao Majer možemo zaboraviti. Stilom vratili smo se u u 2018.

Igri smo puno više okomitih lopti i time je dosta igrača naših iza lopte i nismo dali nešto puno šansi Istri. Nismo šupji bili ko unazad par tekmi.

Tako sam ja to vidio. Zadovoljan sam.

Pa vidio si Jakira. Pljeskao je u drugom poluvremenu na neke reakcije defanzivne. Uveo Tibicu Halilovića na krilo. Bilo je samo da se ne primk gol. Ako ćemo tako igrati. Nemam ništa protiv. Defanzivni Dinamo.
  • austrijanac
    14.2k
    Vezni se puno okomitije kreću bez lopte. — Majki2111

To da.

Ali svejedno bi te kretnje, pogotovo iz prvog poluvremena, pokazivao klincima kako se ne kreće.

Jer je ono komedija bila.
  • Majki2111
    4.3k
    U ne znam sad iz glave. Al Ademi je ulazio u 16. Perković zatvorio drugu i zabio gol. 16erac nam je ovu utakmicu bio pun.
  • austrijanac
    14.2k
    Ademi i inače ulazi najvise a ne donosi apsolutno ništa.

To što nam je bio pun 16m ništa ne znači.

Pa pobogu 55% lopte i 2 udarca u okvir, protiv 9te ekipe lige.
  • Sljeme
    3.1k
    Napokon 3 boda. :victory:
  • ruicosta
    470

Probali smo to i zavrsilo je odlično. 3+ i oba daju, a sad nakon odlicnih priprema bi samo 3+ bio zicer...oba daju dosta riskantno
  • hardek
    13.6k
    Hvala bogu pa sam bio u avionu dok se igrala tekma i nisam mogao gledat tekmu. Pogledao sam sada sažetke, ako se to uopće tako može nazvati jer nije bilo apsolutno ničega. Ono što mi je zapelo za oko u ovo malo što se moglo vidjet, šta se događa s Brunom? Nikad nije bio agilan ni brz, al brate mili izgleda ko da u štucnama nosi utege od 10 kila
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.