• Jurki
    20.9k
    njegov potpis za pedersku žgadiju dolje je posljedica a ne uzrok.
    A kaj se prije gleda uzrok ili posljedica?
    Ne amnestiram ga nimalo.
    Kriv je. Juda je. Izdao je Dinamo u koji se toliko kleo.
    On gleda svoj novcanik i karijeru.
    Ali rijeci ljutnje i bijesa trebaju biti upucene prema svecanoj lozi.
    Rijeci ljutnje trebaju biti upucene prema jednom raspalom metuzalemu, pusacici kuraca i dva tutleka.
  • Kreten
    168
    A Brekala ko ga jebe, i da su igre ovakve i onakve on je "Dinamovac" koji je pristao igrati za manje pare u Hajduku dok se bori za tituli, boli me briga i za upravu i Andya Baru i kurca i placa. On je u ovoj priči isto šupčina i to sve ide njemu na obraz kolko i ostalima. Kaj se mene tiče nek mu polome noge.
  • Paggini
    74.5k
    Jel netko od ovih zoninih insajdera ikad ista pogodio?
  • Bruh
    1.2k
    Đubre malo usta puna Dinama a ode u Hajduk jebemti u najbitnijoj sezoni on ode u rivala i ova šugava uprava je kriva al i na njemu je odluka
  • Yery
    111
    Pogađali su, ali u prazno !
  • Nogo
    9.4k
    Brekalo u Fiorentini ima 1.7 milijuna eura godišnje plaće i bilo je sasvim jasno da bi se u Hrvatskoj morao odreći značajnog dijela. S Dinamom je dogovorio 110.000 eura mjesečne plaće i oko 100.000 eura bonusa za eventualno osvajanje naslova, ali će ga Hajduk plaćati puno manje.

Pristao je na manju plaću, a ona bi na Poljudu trebala biti skoro upola manja od one koju je trebao imati u Maksimiru. Kako doznajemo, Brekalo se ovim potezom nije inatio Dinamu, nego je Hajduk vidio kao najbolju priliku da oživi karijeru i nametne se Zlatku Daliću uoči Europskog prvenstva. Osim toga, supruga mu je trudna i Split mu je i iz tog razloga puno primamljivija opcija.

O jbt te živote...
  • hardek
    7.8k
    Nije ni toliko igrački problem što ide dole, problematičnije je što je dodatan odraz nesposobnosti ljudi koji vode klub. Južnjacima je ovo samo voda na mlin, a nama titula ulazi u science fiction kategoriju polako.

Rekao bih da su ovim potezom oni dobili više na psihološkom polju nego na kvalitativnom.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ja sam gledao dvije Fiorentine utakmice tak da mene u igracko-sportskom smislu i nije nesto pogodio Brekalov odlazak u Hajduk. Ali to sto je on kakti zakleti Dinamovac... Mrs!
  • Orc123
    14.1k
    Da ovi imaju muda, odgovornosti, znanja, energije i zelje napravili bi sutra ili u ponedjeljak konferenciju za medije i izasli s detaljima pregovora, rekli kako stvari stoje, ako nisu sve krivi izasli bi van sa informacijama. Demantirali bi natpise da dinamo nema za biber, rekli bi jasno i glasno da ce maximalno stat uz sportski sektor koji god to bio, ili doveli novog trenera ili ovog i stali iza momcadi, najavili da ce napraviri sve da jos ojacaju momcad i daju im najbolju priliku da se izbore za naslov i jos jednom pokaze kakav je Dinamo. Naravno to se nece docoditi jer oni prvo pojma nemaju, drugo boli ih briga za Dinamo, trece bore se za svoje guzice...
  • miro
    8.1k
    To ne smiju zbog budućih pregovora s drugim igračima. Taj dio treba prepustiti nekom podcastu
  • rioda
    12.2k
    Veliki su troškovi za domaće utakmice, nije to čisti profit, puno je rashoda.

Ja sam i dalje optimist, bez obzira na nesposobne Jakira i upravu, želim pobjedu danas, kao i pobjedu Rijeke sutra. Zatim poraz tovara protiv Osijeka.

Dolazak Kenta uskoro, uključivanje Bobana u rad kluba, izbori na kojima će iz kvote 35 skupštinara njih najmanje 6 preći na našu stranu.

Na kraju nova sposobna uprava i osvajanje naslova, raspad sistema na jugu...

Jesam preveliki optimist ili nas ima još? :grin:
  • Orc123
    14.1k
    Nek pocnunu malo vise citat zonu i mozda nauce nesto...
    Znaci 3-4 igraca koji bi izmijenili totalno krvnu sliku Dinama, odnose u ligi a za novac koji bi za Dinamo trebao biti Kikiriki!
    1. Cavlina, 2.David Brekalo, 3. Wakizaka, 4. Grull.....sva ta 4 igraca upala bi odmah u prvih 11! Igraci u formi, top klase, igraci prevage. Taj paket nas ne bi kostao vise od 4-5mil eura i ako taj novac nema Dinamo u ovom trenutku, tj. Ne treba imat u ovom trenutku kad ide na rate, onda nek kolektivno se raspuste i nek ugase svjetlo! To su igraci realno dostupni Dinamu i defonitivno pojacanja. Gotovo 70% tih ulaganja pokrijes sa prodajom Rukavine i ne razumijem cemu se ta prodaja oteze nego uzmi sta daju i ulazi u momcad!
    Edit: ako im je cak i taj paket pre skup nek iz njega maknu najskupljeg Davida Brekala i dodaju igraca Sturma kojimulazi u zadnjih 6mj David Affengruber stopera extra klase!
    Znaci David Affengruber, Cavlina, Grull i Wakizzaka..taj paket ne moze kostati vise od 3mil eura i to ja prakticki iznos Rukavininog transfera!
  • Kreten
    168
    Ja u ovo nisam uračunao prodaju pića i hrane tak da ne mislim da sam tolko daleko od brojke profita. Neznam baš da mogu biti tolki rashodi.
  • Slush
    1.1k
    Jedno je bit Levy iz Tottenhama koji ima personu(skrtu,bezobraznu) takvu kakvu ima,

Jedno je bit nesposoban. Nebi me cudilo da je ovdje kumovao i masnokosi izbornik.

Sjetimo se da je zvao tovare poput vlasica u repku uz izgovor: "ne igra u svom klubu, ali moramo mu dat motivaciju", ali nije zvao naseg Orsu pod izgovorom, trebaju nam samo igraci koji su u formi.

Nisam zao covjek, ali Bari, Dalicu, Brekalu zelim sto vise neuspjeha.

Dinamovci ovu pricu ima da ispricate svojoj djeci. Ovo je judizam na najvecem nivou.
  • Mandelinho
    689

Da li bi to promijenilo tvoje mišljenje u upravi?

Ja mislim da oni dakako skrivaju neke stvari što se događaju u Dinamu i da tu politika debelo ima svoje prste. Mišljenje neke objektivne osobe je da HNL treba biti ravnopravniji i neizvjesniji, što se upravo i događa.

Nadodao bih još to da mislim da nitko od njih (iz uprave) nije verbalno sposoban stati pred medije i biti spreman na njihova pitanja kao što je to bio ZD.M. (moram naglasiti - bez namjere veličanja istog jer očito se ovdje za takve izjave dobiva diskvalifikacija)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.