• Petar86
    1.3k
    citas i ti s nevjericom haha
  • MarK
    978
    ne idu, ali sa zdravim Perišićem i ostalim pojačanjima će to nažalost odraditi rutinski. S druge strane mi s ovim kadrom im nismo nikakva prijetnja.
  • Peškaman
    7.4k
    Koga vi krivite,Baru i Dalića,jeste li normalni?
    Treba zaviriti u vlastite redove,kako je moguće da je Dinamo na svim razinama u slobodnom padu proteklu godinu i pol',tko je to pokrenuo,po čijoj direktivi?
    Uprava,menadzment,skupština,ova ona,Barišići,Vlatke i ostali.
    'Ko god da je sudjelovao u ovome,u koju god svrhu,pogledajte se u ogledalo!
  • CastAway1986
    3.5k
    Linolada ga sigurno nije uvjerio da pristupi tovarima nego naša uprava i zalizanko agent
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ajmo krivit sve osim malog smrada.
  • Jurki
    18.5k
    upravo to. Za ovo stanje tj sranje nije kriv Brekalo, zalizani gutac slova, Bara ili Jakir.
    Kriva su govna koja vode nas klub.
    Balzamirana Mumija, Peras, Podnar i Tomacic.
  • Muka
    357

A gle, barem netko tko igra pasijans na poslu bi trebao razumijeti neke stvari. I SuperSport je "slucajno" njihov sponzor. :halo: :halo:
  • Dzgšb
    1.7k
    Ljudi bitno je da je Breks Juda i da je mrtav za nas Dinamovce ,jedini krivac je on ,pravi čovjek nikad ne izdaje svoje ideale , a on je ko naime Dinamovac ,ni D od Dinamovci , danas pa i dalje samo očekivati da će naši stopiti dres znojem i krvlju ako treba ,mislim da će im ovo biti velika motivacija.
  • Crle
    1.1k
    Pa naravno da je jedino kriva uprava jer ni sami ne znaju što bi očito. Dali otkaz ili ostavili Jakira, potpisali ili ne Brekala...
  • Jurki
    18.5k
    Ajmo krivit sve osim malog smradaNitkoBitan

A tko je kriv kaj nisu papiri poslani? Brekalo? Ja? Ti? Boysi? Ili nesposobna uprava?
  • striko
    2.3k
    Pretvaramo se u tovare. Kriv Dalić, Bara i sl. Čeka nas dugi mračni period bojim se...
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ja ti pricam o tome da je on izabrao Hajduk a interes je pokazalo dosta klubova. Jel nasa Uprava kriva kaj je potpisao za Hajduk a ne Olympiacos? Do njega je.

Rekao je da Hajduk nije opcija i pogazio rijec.
  • Kreten
    154
    Od članstava su prošle godine uprihodili vjerojatno oko 2 milijuna eura. Ak uzmemo prosječnu cijenu karte kao 15€ i da im dođe 20k ljudi koji nisu godišnjaci to je 300k€ po domaćoj utakmci. To je 5 i pol milja sam od domaćih utamica. Nemam pojma kolko imaju godišnjih al bi nagađao da je to još milju dvije, plus tv prava, merch koji oni prodaju sumanuto. I tko zna kolko još rusi trpaju para u njih to se nebi čudio da dobivaju postotak od prodaje goriva sa njihovom članskom. Plus ostali sponzori. Tak da se netreba čuditi tolko o njihovom izvoru para.
  • CastAway1986
    3.5k
    htio je da žena rodi u Hrvatskoj :meh:
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Ja ti pricam o tome da je on izabrao Hajduk a interes je pokazalo dosta klubova. Jel nasa Uorava kriva kaj je potpisao za Hajduk a ne Olympiacos? Do njega je.NitkoBitan

Da moram birati između čišćenja septičkih jama golim rukama i igranja za hajduk... odabrao bi septičke jame, a kamoli lagodan život u firenzi za milju i pol eura godišnje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.