• BBB Baranja
    363
    Eno Fabrizio potvrdio, danas leti dole, a sutra lijecnicki
    GROBARI KLUBA MARS IZ DINAMA
  • Ivdzo11
    7.9k
    Evo i A.Lesicki... nikad ne objavi kad je nešto dobro... Samo ceka negativne vijesti... Zasto sad ne napadne svoju kucketinu i mumiju.. znao je napadati Simica
  • Žan
    661
    A sad su Boysi na potezu !
  • Mali Zeus
    18.8k
    Oh well, možemo se samo nadati da će se nakon izbora nešto promijeniti i da će igrači dokazati da vjeruju u trenera kad već ne odlazi i neki inat da imaju. Sve ukazuje na naslov tovara pa nek dokažu da neće biti tako. Ova nada će me držati do 5 i početka utakmice.
  • Nogo
    8.4k
    Zamislite dečki da se odgođena utakmica igrala u srijedu protiv Lokomotive!

Neovisno o rezultatu Brekalo bi bio naš i danas igrao protiv Istre.

Sve ostalo je nevažno.
  • Jaro
    10.5k
    A sad su Boysi na potezu !Žan

A kad si ti ili ja na potezu? Boysi su vec dosta dali o cekali nas ostale pa ostali visemanje sami... Od cekanja Boysa nista...
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Dinamova uprava je vrhunac nesposobnosti!

Brekalo je p...a ispred koje treba pljuvat pri svakom pojavljivanju na ulicama zagreba.

Ajmo dalje...
  • Crle
    1.1k
    Ono tjedni sapunice i pregovora, lik otvoreno želi u dinamo i kada je sve gotovo praktički evo ga odjednom u hajduku. Pišanje.
  • Praskaton
    4.4k
    to mi je jedina nada za koju se drzim.Da ovi decki u dinamu imaju toliko inata u sebi da nece popustit.Jer svi znamo da im ne fali iskustva.Cak se ne brinem za danasnji utakmicu al dugorocno ne vidim kako cemo mi uci u niz pobjeda.

Kiks tovarije u ovakvom naletu mi se cini nemogucim
  • Žan
    661
    Prisutan sam ja i previse decec.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Ma nit je Uremović nit Brekalo neko ime u Dinamovoj povijesti. Pljunuti ih kad budu u zg i ajmo dalje svojim problemima. Danas je nova tekma, svaka tekma nam je finale lige prvaka. Jebeš brekala :cool:
  • GNKDZ
    1
    S čim točno? Izbori su za par tjedana, nitko ne zna ko će bit na listi, ne zna se ništa. Trebali bi imati svoje ljude u NO i IO, a imali smo više informacija dok je glava haračila klubom nego što imamo sada. Navijačka strana je višestruko veće razočaranje od PPT tria. Za ove si znao da su stoka dok su se navijači predstavljali borcima za "bolji Dinamo". Sada imamo klub koji će se iduće sezone s Goricom boriti za 4. mjesto.
  • Crle
    1.1k
    Kakav Brekalo, naravno da će tamo ako su ovi toliki debili iz uprave da je ono sa trenerom kao odjebanac istina.
    3
    pišanje po dinamu je i 2800 ljudi zagrebačke publiku u utorak na otvaranju proljetne sezone. puno toga je pišanje po dinamu. da dinamo otvara proljeće u bjelovaru, đakovu ili kutini imao bi više gledatelja.
  • Crle
    1.1k
    Istina. No ovo da tovari uzmu tako igrača ako je sve istina je novi level pišanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.