• miro
    8.1k
    Pisao sam na početku sezone da nam ne smije bit cilj po svaki cijenu osvojit prvenstvo i da ne smijemo o tome ovisiti. Zato sam se nadao da će se Bišćanu dat bar 2 godine kontinuiteta i da ćemo u tom prijelazu paralelno i klub postavit na zdrave noge.

Ne smijemo uć u panic mode.

Moramo istjerat izbore do kraja.

Imamo dobar primjer i uzor u Futsal Dinamu i tako trebamo postavit stvari
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Upravo to nam treba, pritisak navijača. Pod hitno se treba organizirati i izaći pred Maksimir i napraviti pritisak na upravu.
  • KaJJe
    401

Slažem se da nije vrijedan, ali nema dalje. Nema nikakve nade s ovom upravom, trenerom.Put u propast u par mjeseci. Šutimo zbog tih 25 mjesta. Nije mi jasno kak su oni nama uzeli i Uremovića i Brekala, a do prije par mjeseci je bila sprdnja s fritulama. Ko to sve radi, zakaj i zakaj mi šutimo.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Ako ovo na kraju bude istina ovo je bomba! Ne zbog Brekala jer o njemu tek sad nemam vise nikakvo mišljenje, nego zbog toga šta su praktički Dinamu sjebali međunarodni transfer.

Budimo realni nije ovo cesta pojava bila u prošlosti. Očito se stvari itekako minjaju, Dinamova pozicija na tržištu kao i imidz.

Uprava je već sve pokazala dosad, svoje mega sposobnosti i viziju…o njima nemam riči, al ima ona “svako zlo za neko dobro”. Nadam se da je ova sezona početak vašeg kraja gospodo, a mi ćemo kao i bezbroj puta se borit i izborit pobjedu! Dinamo Zagreb iznad svih!
  • Unodinoi
    1
    Imamo dobar primjer i uzor u Futsal Dinamu i tako trebamo postavit stvarimiro

10 godina čekanja na naslov u konkurenciji gdje svi više-manje imaju slična sredstva?
  • KaJJe
    401
    Miro, daj samo reci ako stvarno imaš nekog u klubu. Nije tema, ali jel istina da Petković nije imao temperaturu sad neki dan nego se nije pojavio na treningu?
  • IstokKa96
    882
    HOHXA > J.B.
  • sport
    5.5k
    da ,ali za Mamića
  • Armagedon13
    959
    Jedino svjetlo u ovoj tami- Zvonimir Boban
  • cibona
    7.2k
    Brekalo neće u hajduk!sanjinlego

Sanjine mislim da si izgubio svaki kredibilitet insajdera :razz:
  • DiddyGuela
    4.9k
    Svaki profesionalni nogometas kojem je karijera ispred svega bi u ovom trenutku izabrao Hajduk prije Dinama. Hajduk je trenutno space shuttle u odnosu na Dinamo. Gdje ces veceg primjera od ovog zimskog prijelaznog roka.

A vi pjevajte borbene i sanjajte o paljenju loze dok u slobodno vrijeme samarate klince.
  • BBB Baranja
    363
    Eno Fabrizio potvrdio, danas leti dole, a sutra lijecnicki
    GROBARI KLUBA MARS IZ DINAMA
  • Ivdzo11
    8.7k
    Evo i A.Lesicki... nikad ne objavi kad je nešto dobro... Samo ceka negativne vijesti... Zasto sad ne napadne svoju kucketinu i mumiju.. znao je napadati Simica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.