• Noel
    13.4k
    Želim mu da kad osvojimo prvenstvo na kraju sezone njega i obitelj love po splitu kao glavnog krivca. Judo.
  • Muka
    357

Pa ovaj forum je ionako prepun kmecavaca.

Sto se tice brekala, mozda ga ni igraci nisu htjeli pa se nisu baš potrudili protiv lokosa :D?
  • Krizy
    59.2k
    Kad vas uprava iznenadi do kraja prijelaznog roka...IstokKa96

Vjerujem da su sposobni negativno nas iznenaditi i prodati npr. Baturinu.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Nazalošt Brekalo je novi igrac Hajduka. Fiorentia i Hajduk su sklopili dogovor. Osta je veliko pitanje, zasto ga mi nismo potpisali prije par dana.
  • IstokKa96
    862
    Ako J.B. ode u h, to ce biti jako neuskladjena ekipa puna igraca koji 'moraju' igrati, a jako malo mjesta za sve njih.
    Novac je isto bitna stavka u toj prici, ali idemo previse van teme.
  • striko
    2.3k
    De nemojte kenjat. Brekalo ce im sjesti ko budali samar. Mozemo se mi tješiti...
  • Mr Anderson
    12.9k
    Jadno da ne može biti jadnije. Naša uprava je jadna i nesposobna, a i Brekalo je isto jadan ako ode dolje za duplo manje para. Očito je riječ o osvećivanju, ne sumnjam da će posebno gristi protiv nas.
  • Klenx
    8k
    Kakvo ejakuliranje Dinamu u facu.

Naganjaju godinu dana Brekala, i onda ga tovari u dan riješe.

Normalno da će im sjesti brutalno, mali je klasa za HNL.

Neka nama Hoxhe, za milju eura.

Fuj gamadi.
  • nwankwo646
    646
    Kmečanje na sve šta se dešava je normalna ljudska reakcija, sve ostalo je laganje sebe.
  • IceMan
    3.3k
    Zašto se ne krene s pjesmama kontra uprave, točno Perasice?
    Zašto se ne napravi veći pritisak na upravu? Grobare našeg Dinama....

Da se razumijemo - bezezrezervna podrška Dinamu - da. Al ak nam sad nisu sve lampice alarma upaljene...
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Brekalu želim sve najgore na terenu. Naš put je sada kristalno jasan, a to je micanje ovih parazita iz uprave.
  • Marcinko
    768
    Oni uz to nemaju pravo lijevo krilo, ali naša uprava im je već gurnula Uremovića, zašto ne bi i Brekala, mi imamo Živkovića i Hoxhu.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Sad treba krenut po Ukrajinca kao uzvrat :halo:

Zajebancija naravno, ggwp za ovu sezonu
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Talijani pišu da će tovari Brekalu pokriti ostatak plaće što znači 850k i još će Fiorentini dati 200k odštete. Na kakve smo mi grane pali to je nevjerojatno.
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    Po ovom prijelaznom roku jbt ispada da torsida financijski bolje stoji od Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.