• mosad
    1.6k
    da ga se stavi sutra na desetku umjesto Martina ,,igram samo protiv tovara’’ baturine možda bi nam nešto i pokazao
  • miro
    7k
    Ma nisu usporedivi Baturina i Vidović, nisu ni približno isti tip igrača. Vidović bi trebao biti 10-ka, a Martin je 8-ica. U biti, Vidovića bi trebalo isprobati u kombinaciji s Brodićem i/ili Kulenovićem
  • YasutoWakizaka
    237
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/igraci-su-ljuti-i-bijesni-a-nije-istina-da-petkovic-nije-zelio-trenirati-ne-znam-kome-trebaju-takve-insinuacije-15419922

"Nemamo Josipa Mišića koji će pauzirati zbog žutih kartona, zbog ozljeda su izvan pogona Dino Perić, Gabriel Rukavina, od ranije i Boško Šutalo... Najviše opcija imamo u vezi, na krilima i u napadu, sigurno će biti dvije ili tri promjene za utakmicu u Puli."

Naravno da će biti rotacija jer Mišić ne smije igrat. Sada da li će reći Ademiju i Baturini nešto ili će imati stav samo prema jadnome Hoxi...
    Dok god nekog od "senatora" ne posjedne na klupu... ništa od toga
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Ja stvarno ne znam što vi očekujete od vidovića. Dečko ima 20 godina, nekakvu polovičnu minutažu u polusezoni, na neprirodnoj poziciji, a učinak mu je 4 gola i 2 asistencije.

Također, ponašate se kao da je 2010. i par milja eura je nekakav ogroman novac. Za milju eura teško možeš dovesti ozbiljnog igrača, eventualno ako se posreći, slaven belupo za igrača koji nešto odigra traži taj iznos.

Stalno se kuka kako nema pojačanja, a sad bi trebali propustiti dovesti očito talentiranog klinca, koji je pokazao da već sad može biti koristan za nezamislivih 2 i pol milijuna eura... :ok:

Ako dečko iole napreduje, za par sezona će ga se prodat za 8 milja...

Npr stvarno ne vidim što je to puno bolje odigrao baturina u ovoj polusezoni, uz puno veću minutažu...
  • Efes Pilsen
    11.9k
    I to pod ravnanjem ovog polutrenera da ne psujem..
  • YasutoWakizaka
    237
    Rog se platio 5 milijuna eura tada, a kralo se... Sada se nema par milijuna. Okej.
  • Kristijan992
    527
    https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/lovro-chelfi-potpisao-za-kustosiju---825158.html?fbclid=IwAR1o7L19fmjhPouEKRgsScoSC20rMIWhqf4wSuQrNeE5ZHAgarRQlwOjnmk

"Izlazni kadet Dinama Lovro Chelfi napustio je omladinski školu i preselio je u Kustošiju.

Talentirani 16-godišnjak koji će za četiri dana napuniti 17 bivši je hrvatski U-15 reprezentativac i jedan je od najtalentiranijih igrača u 2007. godištu, a sad je postao još jedan u nizu talenta iz ergele Andyja Bare koji je preselio u redove kluba sa zapada Grada."

Ja ja ovo ne vjerujem, ovaj će nam očerupati školu nogometa koliko nam je uprava sposobna ili ću stvarno početi vjerovati u teorije zavjere da se s ciljem uništi Dinamo
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Ocito ima ponudu izvana, pa ide ustaljenom praksom po proviziju. Koji parazit nasi su nesposobni ali menadzeri svojim izdrkavanjima unistavaju nogomet.
  • bbbruxelles
    83

Uprava je nesposobna, a Barra je krimos.

Sapienti sat.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Od svih propusta ovo sa Chelfijem je i najmanji problem, ocito se igracu/roditeljima zuri uzeti pare pa ide laksim putem, ni prvi ni zadnji. A Bara fino umota kako je on od Olma napravio igraca i slicno pa vecina misli da je on netko i nesto.
  • Lynx17
    4.3k
    Samo ne dirajte mog Belinha!
  • Jaro
    10.5k
    Samo ne dirajte mog Belinha!Lynx17

Ma on 100% ide u Kustosiju, jos nije potpisao stipendijski, Bara ga je vec odavno uzeo pod svoje...
  • Facke
    6.3k
    A zake bi Bara jednoga igraca ostavil u Dinamu s trenutnu upravu? Belinho ide sto posto u Kustosiju ak se neke ne premeni. Kraj price. Nakon ovouga kak sme odjebali Brekala sasvim logicne.
  • miro
    7k
    Logično bi bilo, pa makar bolno, da se svim "njegovim" igračima daju ispisnice. Ako se to ne dogodi, on će - kad NJEMU paše, iz naše škole uzimat igrače, a kad mu više odgovara držat u u Dinamu, ostavljat u našoj školi i čekat da ih mi razvijemo, da ih vodimo na turnire po Europi, da igraju protiv najboljih itd...

Jel ima itko normalan u našem klubu da se tom šaneru zalupe zauvijek vrata Dinama?
  • IstokKa96
    862
    Ovo moze biti sustavno unistavanje Dinama u sprezi Z.M - A.B.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.