• emilperska
    7.3k
    Pojacanja su nebitna dok ne promjenimo trenera. Mogu Kovacica dovest, necemo sa S.J. naslov osvojit.
    Prvo novi trener, a onda pojacanja..
  • Neron53
    1.1k

Cekaju da osiguraju zamjenskog trenera
  • Miro Vugrinec
    6.2k
    Miro Vugrinec je definitivno preuzeo primat vodećeg insajdera zone!Klenx

Hvala svim kolegama na podršci. Daj Boze da ima ljudi koji još vise info saznaju od mene, imam puno prijatelja nogometaša bivših i ljudi oko kluba pa dosta toga i saznam. Nikako se ne želim natjecati s nikim, niti mi je tipa cilj bio našem kolegi sanjinlego ista loše reci. Samo sam prepoznao sanjina u nekim područjima kao populista koji nekad dijeli poluinformacije zbog par lajkova na zoni. Ja se oglasim na temu transfera samo kad sam sto posto siguran i kada znam o čemu se radi. Danasnji dan mi nije dobro završio kao ni jučerašnji i s ovim trenutnim cirkusom u klubu sve manje sam uvjeren u titulu. Ali na nama navijačima našeg kluba je da vjerujemo u to svakog trenutka i dečkima koji su na terenu damo podršku i zato svi na Maksimir u idućim tekmama!
  • Mihaljević
    10.7k
    Buraz šalji kartu za Kanadu, ne osjećam se sigurno bit u istoj državi sa ovim retardima u upravi
  • Zagi
    8.7k
    Daj zalijepi cijeli članak plz.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.1k
    Miro jel se traži novi trener ili Jakir ostaje znaš li što?
  • emilperska
    7.3k

Daj neka netko cijeli clanak nabavi..
  • NitkoBitan
    20.9k
    Krušelj najavljuje ČabrajuArmagedon13

Cabrajine izjave nakon Dinamovog poraza su bile korektne. Pripremio si je fino teren.
  • San Lorenzo
    17.9k
    Čabraja nije kalibar za Dinamo...ali od ovog kaosa bih i ja bio bolji.
  • Noel
    7.5k
    Nebi ulazio u Čabrajine trenerske sposobnosti al kao čovjek mi je baš top..
  • emilperska
    7.3k

S.J. je srozao kriterije..
    Nakon njega, tesko je nekom rec da nije trener za nas..
  • Mlađi referent
    12.3k
    Ako bude Čabraja bit će to šlag na tortu ove komedije od vodstva kluba
  • Mihaljević
    10.7k
    4 sezone vodi Loksu, sigurno drži neki rekord u HNL-u po tome, vjerovatno i najrealnija opcija.
  • Crni86
    6.6k
    E sada draga gospodo iz uprave vidite koliko je vazno bilo angazirati sportskog direktora u prosincu… nista od ovoga se ne bi dogodilo, a sada ovako kada je trener i sd necete dovest igraca (brekalo) jer nemate ni sami viziju, ne znate koga postavit za trenera jer vam je znanje o nogometu nula…. da nije tuzno, bilo bi smijesno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions