• Kujtim Shalla
    12.1k
    pa šta onda čekaju?
  • Orc123
    17.5k
    ma frende bilo bi lako da ga ne volim toliko(Dinamo), bolio bi me kurac i nastavio bi dalje ali ovako svi se trujemo a oni se smiju i goste se za Dinamove pare. Njih to ne muci, mislis da oni tako vole Dinamo? Mozda 10% ljudi koji su u klubu zivi za Dinamo...srce i dusa me boli....
  • Klenx
    12.2k
    Miro Vugrinec je definitivno preuzeo primat vodećeg insajdera zone!
  • Sixthway
    563
    gledajući u prošlost ne tako daleku, svaki put kad bi uprava i igrači stali iza trenera isti je ubrzo letio. Svjedno ovo sa Brekalom se nije smijelo dogoditi. Hteli su glumit nekog teškog pregovarača da bi se na kraju sposrali
  • Jurki
    27.9k
    nemaju ti ljudi (ako ih se moze nazvati ljudima) bolje receno spodobe ni morala ni srama a jos manje ljubavi prema klubu.
    Kaj nam rade od kluba, to nebi radio ni najgorem neprijatelju.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    izdržat ćemo valjda i ovo. Da smo navikli na situaciju nismo, da se ne lažemo. Teško je, al bilo je i gore. Sutra je novi dan, nova nafaka. Ni jedan rat se nije dobio na brzinu. Brzina ništa dobro nije donijela. Vidjeli smo to i kad su izabrali Jakira, a bjelica se nudio i bio čak na razgovoru. Tad su se odlučili za jeftiniju opciju. Možda nas sad iznenade. Pozitivno.
  • BBBaranja
    5.2k
    Miro javi se i reci nam da smo odustali od Breksa jer dovodimo Kenta..
  • wolfgang14
    5k
    boli me kurac za Kenta kojem je dinamo zadnji izbor
  • Armagedon13
    959
    Krušelj najavljuje Čabraju
  • emilperska
    18.9k
    Pojacanja su nebitna dok ne promjenimo trenera. Mogu Kovacica dovest, necemo sa S.J. naslov osvojit.
    Prvo novi trener, a onda pojacanja..
  • Neron53
    2.8k

Cekaju da osiguraju zamjenskog trenera
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Miro Vugrinec je definitivno preuzeo primat vodećeg insajdera zone! — Klenx

Hvala svim kolegama na podršci. Daj Boze da ima ljudi koji još vise info saznaju od mene, imam puno prijatelja nogometaša bivših i ljudi oko kluba pa dosta toga i saznam. Nikako se ne želim natjecati s nikim, niti mi je tipa cilj bio našem kolegi sanjinlego ista loše reci. Samo sam prepoznao sanjina u nekim područjima kao populista koji nekad dijeli poluinformacije zbog par lajkova na zoni. Ja se oglasim na temu transfera samo kad sam sto posto siguran i kada znam o čemu se radi. Danasnji dan mi nije dobro završio kao ni jučerašnji i s ovim trenutnim cirkusom u klubu sve manje sam uvjeren u titulu. Ali na nama navijačima našeg kluba je da vjerujemo u to svakog trenutka i dečkima koji su na terenu damo podršku i zato svi na Maksimir u idućim tekmama!
  • Mihaljević
    15.2k
    Buraz šalji kartu za Kanadu, ne osjećam se sigurno bit u istoj državi sa ovim retardima u upravi
  • Zagi
    19.2k
    Daj zalijepi cijeli članak plz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.