• Danko
    2.2k
    Pa vjv čekaju da vide šta će s trenerom pa će onda valjda rješavat brekala.
    Možda novom treneru a spominje se čačić npr brekalo nije po volji
  • Noel
    13.4k
    Zato što ako Jakirović dobi gajbu Čačke je novi trener. A Čačić i Brekalo stara priča hehe. Logično ne trebaju ti insajderi za to..
  • Sbkbbb
    395
    vidio sam to i nje mi nikako jasno, iako me nebi cudilo, znamo kakav odnos ima sa juznjacima, mozda nema neko znajje i iskustvo, al i za njega cu reci, bar ima muda i ne bi bilo nonsalancije previse
  • NitkoBitan
    29.1k
    Sanjin i Miro su dva profila iste osobe. Cuj medusobna svada :lol:

• sanjinlego
    4k

Hahah e moja legendo. Pa ovo je sarkazam bio upravo na tvoj post. Ne mogu .. :D

Odlazim odlazim, rušiš mi sve.

Hvala forumu Zona Dinamo, ima dobrih ljudi, prije svega koji pametno razmišljaju, svojom glavom. Admini, moderatori također!

Koliko se svi upalite pokazao sam u ova 2-3 troll posta. Ugodan dan, mi smo Vlatkini, Vlatka je naša!
  • Orc123
    12.6k
    Ljudi, lijepo je da netko tko ima info pise ovdje ali ako netko pise ovdje izmisljotine i predstavlja se kao insajder shvatite da cete kad tad se razotkriti. Ako imate info pisite i to je super ali ako nemate raspirujete samo vatru kod ljudi a Dinamo je emocija i s obzirom koliko svakodnevno sokova dozivljavamo od naseg Dinama ne treba nam jos i ljudi koji pisu izmisljotine. Kad nesto napisete stanite iza svojih upisa i molim vas bez dvosmislenih insajderskih info jer ne sluze nicemu.
  • Noel
    13.4k
    Shvatio Sanjin da Miro ima više fanova pa odlučio ugasiti profil Sanjin.. Na svim frontovima Dinamo propada pa evo i na Zoni Dinamo okršaj struja insajdera. Od sutra Sanjin postaje Majan Da oprostite Miro Vugrinec.
  • Maki2
    805
    Vec si se par puta oprasto kolko me pamcenje sluzi
  • Thompson
    52

Tako i ja vidim sastav.
  • badblueboy86
    23
    Samo cu reci da je jako sramotno ako odustanu od Brekala i zajebu decka..
  • Sajla
    11k
    Ozbiljan turski novinarSbkbbb

kaj nije to oksimoron? nešto kao duboko brdo, kontrolirani kaos, živi mrtvac..
  • đole
    409
    Hajduk prvak…
  • Laugreano
    4.5k
    Brekalo i dalje u Firenci. Ni talijanima nije jasno sto se događa. Miro je real insajder
  • Armagedon13
    959
    Ako stvarno razmišljaju o Čačiću nek sve ide u ....
  • Orc123
    12.6k

Slazem se, nek ugase svjetlo onda...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.