• Maki2
    1k
    Samo cekam da mu ponude 1 euro place da igra za romantiku
  • Olmic
    5.5k
    Ma Brekalo veze nema s Jakirovim odlaskom/ostankom
  • Orc123
    14.1k
    A daj ne vjerujem u to...cak ni mi nismo toliko blesavi....daj memojte biti smijesni sa takvim upisima. Stvarno jel netko vjeruje u to? Daj to djeca u vrticu ne bi povjerovala .....
  • Jaro
    11.4k
    hoces reci da ako Yakiru plate 6placa nemaju 100K € + placa za Brekala :rofl:
    Vec vidim veselje na izborima za onaj drugi, veci dio skupstinara...
  • dd29
    858

Pa dobro to i nije neko iznenađenje
    Sigurno neće i potjerati jakira i dovesti brekala
    Ili jakir ostaje i dolazi brekalo ili jakir ide i brekalo propada
  • Georg Koch
    7k
    jesmo.
    Ja sam dobio ovu info prije satak vremena preko nekih izvoraz nebitno.
    Zato sam i pitao Mire jer ima provjerene informacije.
    Uglavnom, istina.

Jebem vam mater svima u Upravi. Cao
  • dumitrumitu
    1.7k
    MIslim da bi nam veće pojačanje bio odlazak Jakira nego dolazak Brekala.
  • javolimtebejako
    3.7k
    imamo li mi za režije ovaj mjesec
  • Orc123
    14.1k
    frende ja u to ne vjerujem jer da tako razmisljaju i da imaju takav mentalni sklop na razini vrticke djece onda nek zatvore klub! Neki klubovi, zna se koji posluju sa ogromnim minusima na racunu, neki nama veoma blizu, a neki malo dalje a mi sa plusom
    10 godina za redom da nemremo poslovati....tko vjeruje u to? Ili ljudi zele namjerno unistiti dinamo?
  • Maki2
    1k
    Puni smo ko brod Bero Jelinicu
  • Captain America
    20.4k
    Ko je posljednji nek ugasi svjetlo.

Bilo je lijepo dok je trajalo jer sve ovo izgleda kao da je Dinamo na aparatima za održavanje na životu.
  • Nogo
    9.4k
    Koje gluposti se mogu čuti.
    Brekalo je u Zg-u koliko čujem i ne čeka nikakav let.
    Ovo s papirima ne znam i neću soliti pamet, ali mislim da Jakir s time nema nikakve veze hoće li doći ili ne.
  • austrijanac
    8.7k
    Pa sasvim realna situacija.
    I iskreno bila je i za očekivat.

Pa na svako dovođenje smo gledali u lipu, ništa čudno da ćemo preko Breksovih leđa isplatit još jednu grešku uprave.

Nebi se iznenadio da odjednom i prodamo nekog.
  • VesoB
    19
    Ovo sa Jakirom je kao jedna vrsta karme za ono što smo napravili Rijeci ako ćemo biti realni. Ništa neočekivano od Sergeja i njegovih dosadašnjim uspjeha na trenerskoj klupi kad je bio favorit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.