Sto se tice demokracije ima on pravo pisati sta hoce, ali imam ga i ja pravo pljuvati kad izbaci ovo sto je danas izbacio — Bosna86
Da, Vice Karin je navijac Dinama, ali sa manjkom mozga ocigledno — Bosna86
Naslov nema veze sa tekstom i nikada kraci tekst od Vice ako smijem primjetit. Nemojte raditi senzaciju gdje je nema, kao sto nema potrebe sa vrijedjanjem i ruznim rijecima, pogotovo sto je Vice sa svojim nickom xyx clan ovog foruma i redovito cita ali rijedje pise i ako on krene sa takvim tonom vrijedjanja u svoju obranu, dovest cete nas u neugodnu situaciju da pocnemo brisat postove, a to nam nije cilj, jer svatko ima pravo na svoje misljenje i slobodno ga se moze iznijeti bez nepotrebnih epiteta. — BluePhone67
Evo ja mu se ispricavam nisam to trebao napisati ali digao mi je zivce, slobodmo nek se javi u PM i tamo cu mu se ispricati, ali bi takodjer i volio cuti argument za pisanje tog texta i sta je on kao navijac Dinama postigao s tim textom, jer ja u tom textu nikakvu alternativu nisam vidio ili neki prijedlog kako da taj Stojanovic ne bude problem vise... Jedino sto sam ja vidio je popunjavanje redaka da se izbaci clanak i pokupi koji klik — Bosna86
Prognoza ipak dobra (za Zagreb - "tek mjestimice može pasti malo kiše"), tako da će ove preostale karte otići danas.. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.