Ma vidi i zna to i Petko,al treba istrcat 25-30 metara tu polukontru a to mu se bas i neda.Da , trener mu ukaže na to al Petko je svjestan da u ovom trenutku Dinamo toliko njega treba da si moze dopustit ovakvo ponasanje na terenuda, ali to nije Perković kriv, to mu mora trener objasnit, pokazat i na treningu uvježbat. Kako to vidimo ti i ja, a Jakirović ne?
Profesor Demagogije, 'pače dr.prof
Na osnovu cega Jakirovic izjavljuje “Živković igra iduću utakmicu, zamjenio sam ga radi žutog kartona. Ko ga je pratio u Lokomotivi mogo je vidjet odma da on trenutno nije igrac za Dinamo. Danas je dosta plivo i takticki dosta lose stoji. Jasno je da je mlad al u ovakvim trenutcima Dinamu ne treba nesiguran i neiskusan stoper. Ne znam zasto se nije islo za Kalaicom… — Miro Vugrinec
Ne znam zasto se nije islo za Kalaicom… — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.