Zg ciscenje je najbolje koje sam ja vudio u svojih 40+ godina zivota ma sto mi pricali o tome. Neke euro metropole uopce nemaju ciscenje - nit grad nit stanovnici pred kucama. A u nekim drzavama gdje su zimske radosti ceste ko u zg zadnjih 10 godina od ovoliko padalina bi vjerojatno bile blokirane par dana... — Jaro
Svi bi da ceste budu prohodne i ciste dok je vani mecava. Svi bi da jednako brzo dodu do idredista bilo vami suho i 20 stupnjeva ili mecava. Nitko nema stprljenja. — jedan u nizu
Hvala Tomasevicu na besplatnoj voznji zicarom, bilo je lijepo. Ima moj glas. — NitkoBitan
Ta "vječni gubitaš" je u promet doslovno puštena prije valjda dvije godine i uz ogromne pozadinske afere je najskuplju žicaru svijeta našim novcem preplatio i inicirao betmen.žičara koja je vječni gubitaš — Sljeme
Ovo što je napravljeno ovaj vikend je popularizacija žičare i Sljemena. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.