• Sajla
    13k
    ako želiš da te netko razočara, samo mu trebaš dati dovoljno vremena. Tomo se potrudio da ne čekamo predugo
  • Brusa
    3.6k
    bome da. Očito ga žulja što nije dobio neku funkciju u klubu, pa sad kreće sa ovakvim stvarima (mislim, krenuo je već na ljeto)
  • Ludovic IX
    9.7k
    Sokota ne zaslužuje bit u ovoj temi. Maknuti ga iz bivših igrača. Može u tread sa mamicima. Jebo ga mamic u smrdljivo dupe
  • Jaro
    10.7k
    Smece! Dinamovstinu je pokazao i kad je sina u Realovom dresu doveo na utakmicu Dinama protiv Reala... Uvrijedjena frajla jer mu Simic nije sredio kakvu poziciju... Nek se goni skup s Mamicem...
  • Brusa
    3.6k
    sad sam članak pročitao. Fakat je nasrao svega... Šteta, al jbg pravo lice je polazao...
  • Ludovic IX
    9.7k
    Pravo je lice pokazao već prije par mjeseci kad je plakao što mu se simic nije javio i ubacio ga u klub. Lik je supak karakterni
  • deda
    40.7k
    Nažalost kao i uvijek. Neki ljudi su nam simpatični, vrhunski igrači, ali kad ozbiljnije progovore vidiš da nisu za ikakvu vrstu ne upravljanja, ne daj Bože, već suptilnog razgovora.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ajde da je šutio, pricekao izbore i da novi ili stari predsjednik odradi barem jednu godinu di ta vrhuška nema više apsolutnu vlast, pa onda kaže tako nešto, ako je stvarno loše.. ali on sere da bi srao
  • Jurki
    19.4k
    Mene samo zanima koje su kvalifikacije Šokote?
    To kaj je igral nogomet znaci kaj?
    I ja sam navijac.. pa kaj to znaci da kuzim kompletnu navijacku i ultras scenu?
  • Šteco
    1.2k
    Vidio sam video na YouTubeu di je to rekao, htio sam ga u shit of the day ubacit, ali sam samo ugasio YouTube. Takvi ne trebaju biti blizu kluba više nikada. Svoje je rekao, u par navrata.
  • Tongo Doumbia
    6.9k
    " Nismo mi bili nikakvi antimamićevci, kad smo kretali, to je tada bila ludost. Danas bi rekao ne, hvala. "

Volio sam te, bio si mi baš jebena ikona. Svaki derbi sam kačio tvoju sliku sa svima nam poznatom majicom, jer si bio idol generacijama koje su odrastale uz Dinamo, isti onaj kojeg su mediji trovali, rušili i pokušali pokazati da je simbol zla i svega lošeg u hrvatskom nogometu. Skupa sa svoja tri prijatelja, naše ikone, krenuo si u borbu zahvaljujući kojoj danas svi zajedno imamo priliku birati i biti birani.

I onda pogaziš sve promjenama priče i ploče, i kažeš nam da je sve ovo bila ludost, i da bi rekao ne, hvala
    Jebi ga Tomo, meni nije, nama nije. Jebi ga...
  • Mali Zeus
    19.3k
    A nedavno plakao kaj ga Šimić nije zvao.

Mrš u pičku materinu govno jedno.
  • Facke
    6.6k
    Ivanusec opet samo na klupe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.