• din
    578
    1:1
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Koliko ih ne mogu smisliti
  • dzg717
    1.1k
    Jel smiju sudit nama faul?
  • NB86
    15.3k
    Molim vas zabijte i utišajte klošarčine narkomanske
  • din
    578
    2:1 gubimo iz 6. akumuliranog faula
  • din
    578
    3:1 gubimo
  • Kepec
    7.2k
    Ovi danas na tribinama više puta rekli Dinamo nego mi na nekim svojim utakmicama.
  • dzg717
    1.1k
    Ma sramota a publika komedija, nemam problem sa vrijeđanjem al da nisu ni jednu svoju pjesmu otpjevali cirkusanti
  • din
    578
    4:1, perić izgubio svaku loptu od kad smo igrali bez golmana
  • doubletrouble
    1.3k
    Tko je ovog neandertalca stavio na komentatorsko mjesto
  • Kepec
    7.2k
    Jel ovo opet onaj njihov predsjednik glumi klauna, utrčava u teren bez majice i udara u nekakvu kutiju kod zapisničkog?
    Kakav smjeh od kluba.
  • rioda
    6.3k
    Zbog njega sam baš dodatno želio da ih dobijemo, valjda bi ga strefio srčani od muke
  • Muka
    357
    Bolje poraz sada nego u nekoj narednoj fazi. Glupo izgubljena utakmica ali što je tu je. Uvijek je lijepo se posjetiti s kakvim ličinkama posla imamo :lol:
  • dzg717
    1.1k
    Uvijek se dobro sjetiti ovog kad si kazemo: “ma necemo bit isti ko oni”
  • Juznjak
    4k
    Blago njima kad mogu izgubit ovako uz sve ove povike. Ne razumijem kako ih to ne dira ništa i kako si onda dopuštaju zajebavanje pred golom bezbroj puta. Jebote zabij im 5 komada i ušuti ove cigane, a ne glumit neke face. Mogli smo mi njih bez problema dobit s 3+ razlike da se nisu odlučivali na dodavanja unutar 6 metara, pogotovo u prvom poluvremenu. Ovo je valjda jedina utakmica koju treba igrat kao finale u ovom dijelu prvenstva i oni ovako odigraju… Prvi put da sam razočaran njihovim stavom i igrom :(
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.