• Efes Pilsen
    11.8k
    Ma al koliki smecar moras bit da Dinamo uzimas usta u svakom obracanju medijima i onda kad se radi o ostalim klubovima ne mozes komentirat. Smece obicno koje preko kluba besramno dize cijenu svojem igracu.
    Odjebat to, jasno naznacit da se s Barom ne posluje pa nek si igraci i roditelji razmisle kad biraju menadzere. Neka im se mega talenti razvijaju u Kustosiji, a daljnju uspjesnost nek si procjene sami.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kada se radi o Dinamu daje izjave kao da je u nekoj kafani al eto kad je Besiktas u pitanju onda nema komentara jer je "proces u tijeku".NitkoBitan

Ma al koliki smecar moras bit da Dinamo uzimas usta u svakom obracanju medijima i onda kad se radi o ostalim klubovima ne mozes komentirat.Efes Pilsen

Poentirali smo obojica u istom trenutku. Drago mi je da sve vise ljudi uvida ovu stvar.
  • deda
    38.7k
    Bara nama treba. Mozemo mi pricati ovako ili onako, realno je da Bara nama treba.
    Ali nama treba kvalitetan predsjednik kvalitetna Uprava i covjek koji ce mu reci tako i tako, to to to, i uraditi kvalitetnu suradnju za dobrobit svih strana.
    Sve ostalo je prelijevanje iz supljeg u prazno.
    Georg Koch

Nije nama Bara problem već uprava koja mu to dozvoljava. Da se meni tako poslovni partner obraća preko medija mimo dogovorenih uzanci i pravila ponašanja ja bih ga javno na fin način sterao u 3pm i proglasio "persona non grata" na stadionu Maksimir.
  • Georg Koch
    6.3k
    slazem se. Pouka nam je ista...
  • Ivdzo11
    8k
    @deda

Za cifru koju je ponudio La Galaxy Dinamo ne želi prodati svog mladog igrača! To je čvrst stav u Maksimiru. Jer tu se ne radi zapravo o 3 milijuna eura. Naime, po našim saznanjima, pravo na postotak od transfera ima i igrač, a taj postotak iznosi 20 posto, dakle ukupno ta brojka iznosi 600 tisuća eura. Uz to, u igri su i neke menadžerske provizije, pa je onda jasno da bi Dinamo zaradio mnogo manje od ta 3 milijuna ponuđenih eura. Zato Dinamo to ne želi prihvatiti.

Međutim, prihvatiti će ponudu iz SAD-a, ako se Rukavina odrekne svojih 20 posto! U tom slučaju Dinamo će prodati Rukavinu u LA Galaxy. Dakle, sad ostaju pregovori oko toga želi li mladi napadač ‘zaboraviti‘ svoj postotak
  • NitkoBitan
    29.2k
    Bara agent, odbijaju se posudbe. SVE JASNO!
  • LaznjakProsineckog
    885
    Pa i to je dobro za Rukavinu, decko nema jednu HNL utakmicu, cemu njega imat u kadru? Kao, sad ce on letit i dat sve od sebe ili sta? Prodat, dovidenja, sretno, vozi dalje, ima drugih juniora i kadeta na cekanju
  • Captain America
    20.4k
    Nadam se da će se Rukavina odreći svog postotka da možemo raskinuti sve veze sa štetočinom. Ima sasvim dovoljno menadžera koji ne pljuju u tanjur koji ih hrani svakom prilikom jer jedne sirovine više nema u klubu.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Uopće ne sumnjam da će Bara uvjerit svog igrača da mu je dugoročno bitnije odreći se tih 600k€, nego da mu propadne transfer. Na kraju krajeva, uvijek mu je igračeva karijera u prvom planu i tu neće biti problema, možda se čak i Bara svog postotka odrekne.
  • Armagedon13
    959

Navodno Bara nije više menadžer Rukavine
  • Ivdzo11
    8k
    Jer saznali smo da Bara zapravo više i nije njegov menadžer, jer su sad oko Rukavine brigu preuzeli drugi. Dakle, službeno jest, ali realno nije, što i nije neko iznenađenje kad se radi o transfernim poslovima.

SN
  • dumitrumitu
    1.5k
    Naravno da mu jest i dalje menadžer. Samo su debilni novinari napisali da nije on nego netko iz njegove agencije.
  • CastAway1986
    3.5k
    Brekala neću komentirati za mene je to završena priča.
    Što se Rukavine tiče nisu mi jasni ovdje neki koji komentiraju da se ponuda odbije samo da se napokosti Bari..Uopce me igrac nije impresionirao ničim ja bi ga prodao a ne dozvoliti da se ponovi slučaj Marin , za kojeg su se odbijale višemilijunske ponude a sad mu ističe ugovor i odlazi besplatno.. 3M eura odnosno malo manje zbog tih provizija za igraca koji ne igra nikako niti će igrati dok smo u borbi za naslov je jackpot.
  • Mihaljević
    13.3k
    Znači otkantao je Rukavinu nakon što nije ispunio očekivani potencijal? Bravo doktore!
  • Zagi
    10.7k
    Rukavinu na posudbu 6 mj i nek se vidi od čega je.
    Trenutno mu je vrijednost najniža. Tak se ne prodaje.

Ako ćemo poslovati tak da najveće talente dajemo za 2-3m, propast je neizbježna i iminentna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.