• veselko tenžera
    4.5k
    Barin interes je da Brekalo igra non-stop, da zabije i asistira što je više moguće. Bari je totalno nebitno hoće li Dinamo biti prvak.

Dinamov interes je biti prvak.

Hoxhu u natjecateljskoj formi u klubu koji treba igrača koji ce isporučivati odmah Bara vidi kao prijetnju Brekalovoj neograničenoj minutaži.

Ovo je klasični biznis, ako se interesi preklope u zadovoljavajućoj mjeri, Brekalo ce doći. Ne zamjeram ni Bari ove predstave kako je sve do Fiorentine, bori se čovjek za sebe.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ma Brekalo na kraju ili neki talijanski klub ili cak Hajduk, ništa od Dinama, Hoxha je prvi pik Jakira i to je to, uostalom tesko da prodemo Betis i nema dovoljno utakmica za obojicu, realno Kaneko je desno zabetoniran i nitko ga nemoze izbacit, Brekalo bi bio na klupi a to ziher ne zeli
  • Mihaljević
    13.2k
    Hoxha se ne boji konkurencije hrvatskog reprezentativca sa 100+ nastupa u ligama petica , Bara se boji igrača koji je trenutno samo prosječan HNL igrač sa dobrom formom... Mentalitet puno govori.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Kaze Bara da je Dinamo mogao pricekat 10 dana sa Hoxhom. Pa majmune jedan za 10tak dana Dinamo igra prvu prvenstvenu utakmicu. Kaj da mi cekamo na koju ce se nogu ustat SD Fiorentine? Bit cemo prvaci sa Brekalom il bez njega.
  • Zagi
    10.5k
    Imamo kaj, 3-4 dvomeča + finale u ECL, kup i 20 tekmi u HNLu.
    Više nego dovoljno za obojicu.
  • cibona
    5.6k
    Boze... nadam se da ovo pricas ironicno, a ne za ozbiljno.
  • wolfgang14
    2.5k
    Prema svemu sudeći, Rukavina će u MLS. Za njegove usluge raspituje se LA Galaxy.

Izvor (24sata)
  • wolfgang14
    2.5k
    Hoxha se ne boji konkurencije hrvatskog reprezentativca sa 100+ nastupa u ligama petica , Bara se boji igrača koji je trenutno samo prosječan HNL igrač sa dobrom formom... Mentalitet puno govori.Mihaljević

Hoxha mi i djeluje hladno i ratnički, tako da me to ne čudi što se ne plaši. Neka neka, to je dobro. Breki onda i ako dođe zna da mora dat 110%
  • plavac173
    2.6k
    Isto se nadam, strasno bas strasno.
  • rioda
    9k
    Baš me zanima koliko Barina agencija ima rashoda za plaćene članke u medijima...
  • Krizy
    58.8k
    Lijepo sam pisao prošle godine da nije Čačić bio krivac za odlazak Brekala u Fiorentinu, već Bara i sam Brekalo.
    Evo koliko im sada treba za odlazak iz Fiorentine, u kojoj je sedma opcija na krilu, iza dva beka.
  • wolfgang14
    2.5k
    Strasno... Index prije 2 sata pise da je malte ne gotovo sve a sadplavac173

ma index niš ne piše. Doslovno samo prepisuju. Prvo su od talijana prepisali da je sve gotovo, a ovaj članak što si sad poslao su prepisali od 24sata. Dnovinari, to nema veze sa novinarstvom više. Članak prije toga su doslovno bili komentari fiorentininih navijača kako pljuju brekala. Oni su dno dna, doslovno ništa ne rade
  • Ivdzo11
    7.5k

Pozdravlja Brekalo. Nakon četiri dana pregovora danas bi trebao biti Brekalov dan u zagrebačkom Dinamu. Zajam s pravom otkupa, formula. Izvještava Nation
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Na koji god portal uđeš možeš pročitati "DOZNAJEMO". Svi oni doznaju a zapravo niko pojma nema, daj više prestanite sebe a i druge trovati sa ti glupim člancima. Kakav jebeni Hoxha i konkurencija, Brekalo se naljutio i slično, kolko vam je godina pa pušite te priče. Čovjek prošo pol Europe, igrao u puno ozbiljnijim klubovima gdje je konkurencija duplo veća i sad da se on na nešto tu ljuti. :roll:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.