bilja mi je žao Rukavine, ali mi on sve više "miriše " na Halilovića, Ćorića pa i Murića. Pa i Modrić je išao na posudbu, zbog čega je to smak svijeta. — keppi
Bara je Dinamo doveo niz odličnih igrača (Olmo, Majer..), ali sada više nisam siguran u njega. Vidi li on i tata Rukavina malog Živkovića....kakva faca taj mali Rukavina pa ne može u Goricu, nego odmah raskid. Umjesto da z Gorici pokaže što može i vrati se kao i Živković. — keppi
Pustiti malog Rukavinu koji nam je, pored Kaneka, najbrže krilo u klubu, a zauzvrat dobiti Brekala koji je bio bolji igrač prije 7 godina, je odluka za zatvor. — Ban
Rukavina u niti jednom ozbiljnijem klubu neće dobivati puno prilike. Jasno je da smo u situaciji kad ga ne možemo forsirati. Ak ne želi na posudbu, nek nađe klub koji će iskrcati odštetu. Glupo bi bilo pustiti ga badave iako ja osobno mislim da je on još jedan od igrača koji imaju problema s prelaskom iz juniorskog u seniorski nogomet i da neće opravdati očekivanja nigdje. — Mr Anderson
Brekalo je traljav i prosječan igrač kojem je plafon eventualno postizati uredne brojke u HNL-u bez ikakve realne igračke kvalitete koja bi te brojke preslikala i na višu razinu poput CL. — Ban
Brekalo je traljav i prosječan igrač kojem — Ban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.