• Matus
    129
    Ogiwara i mene zapratio, dečki to je to.
  • Ban
    698
    Rukavina vrlo vjerojatno posudba.sanjinlego

Gdje?
  • Olmic
    5.1k
    prica se o gorici koliko ja znam
  • crohnl
    29

ja bi cak uzeo obojicu
    jer ako Japanac ne bude dobar onda opet imas guranje Ljubicica ili Perkovica na mjesto lijevog beka
  • Frkk
    11
    Pozdrav ekipa.. novi sam.. idem odmah u glavu.. treba nam RB.. što kažete na Frana Tudora.. dečko rastura u Poljskoj zadnjih par godina u kontinutetu.. i repka treba RB, a nema boljeg izloga za repku od Dinama.. win-win situacija i za klub i igrača.. znate li možda jel ikad on bio u kakvim potencijalnim kombinacijama?
  • Izet Hajrović
    5.8k
    to onda valjda znači da se ozbiljno računa na dolazak i Brekala i Hoxhe jer ostajemo samo na Kaneku i Špikiću od klasičnih krila plus Vidović.
  • Orc123
    12.6k

Hvala ali ne hvala! Nit je dugorocno rjesenje nit ima trenutnu kvalitetu! Moharami nije gori igrac od njega!
  • Mali dioničar
    17.8k
    što kažete na Frana Tudora..Frkk

TM cijena 3,5 milijuna EUR, ugovor do 2027.

Na koji bi ga ti način doveo u Dinamo?

Edit.

vidim i da je u agenciji Mateja Škegre.

Tko ti je slijedeći izbor? Mario Ćuže ili Fabijan Krivak?
  • NB86
    16.9k

Kaneko/emreli, brekalo/vidovic i spikic koji moze na oba krila, po meni i previse opcija
  • Orc123
    12.6k

Emreli nikad nije bio ni nikad nece biti krilo, isprike ako je offtopic....
  • NB86
    16.9k

Nije ali ko treca opcija ako nema kaneka i spikica moze odigrat
  • Krizy
    59.2k
    Kada je Hajduk otpisao Frana Tudora, spominjao sam na snet da ga uzmemo i posramimo njihovu odluku, jer bi za HNL bio dobar.
    Evo na kraju se pokazao u Poljskoj, miriše na Juranovića :grin:
  • Mihaljević
    13.3k
    Tudor je na ljeto za 5M bio na korak od Kolna... Znači ispod toga ne ide , a i Tovar je sa brojem 50...
  • Jurki
    18.5k
    Kad vidim da se zadrti tovari spominju u kontekstu dolaska u Dinamo (makar i samo opcije tu na forumu) dojde mi da se zrigam
  • Ban
    698
    To bi bila dobra posudba. Sigurne minute za njega i Europa za Goricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.