• Maximo
    822

Zapratili su i onog titrauia, pa je Vlatka naknadnim pregledom ustvrdila da mu ne valja koljeno :D
  • mali M
    9.2k
    Ogiwara obolio od Pariškog sindroma :fear:NitkoBitan

kaj se šališ ili? mislim, pitam jer nebi se začudio!
  • Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Ogiwara obolio od Pariškog sindromaNitkoBitan

Jedino ako Vlatka-san uživo nije tako ljupka kao u legendama koje su došle na daleki istok. Zbog stadiona sigurno nije.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Meni je ovo oko ogiware nas čudno. Opet neka natezanja i ništa još službeno. A još čudnije da je jučer u poljskim novinama izašlo ono da je dinamo ponudio 800 milja za beka iz Jagielowke. Da li koristimo Ogiwaru da spustimo cijenu poljaku. Jeli on možda prvi pick pa ogiwara backup opcija na beku jer nije skup? Nebi me čudilo ništa više nakon onog sa tatruiom i sagom oko bogdana. Mislim čak da je i sa takijem trajalo duže nego što obično traje.
  • CastAway1986
    4.7k
    Pa valjda Sportske nebi pisale da je potpisan ugovor o posudbi na godinu dana ako je propalo!
    Vjerujem da će ga predstaviti u toku dana ...
  • Mandelinho
    689

Evo klub je na instagramu zapratio hamstera :)

A možda žele obojicu, a Ogi može igrati i lijevo i desno :chin:
  • Georg Koch
    7k
    Mozda ce Japanac desno, Poljak lijevo.
    Jer Jakir je hvalio Japanca protiv Citya, a tu je igro desno.
  • Ban
    698
    Ako kupe lijevog beka da igra desno onda su debili. Nadam se da ne kupujemo Poljaka. Radije neka te pare ulože u kvalitetnog desnog beka.
  • Mlađi referent
    14.9k
    a tu je igro desno.Georg Koch

Ogiwara je bio lijevo protiv Citya
  • Georg Koch
    7k
    onda moja greska, ostalo mi je da je bio desno.
  • Georg Koch
    7k
    Sta ti je nogomet, transferi i forumi.
    Prije 2-3 dana svi smo bili u ekstazi, Brekalo pred vratima, Hoxha se isto zeli, LB dosao, hocemo i RB.
    Sad se mijenja prica oko Brekala, LB zasto se nije predstavio, bit ce propala prica i sl.
    Nema dalje
  • Orc123
    14.1k
    Sve je ok s transferom Ogiware...
  • Peškaman
    8.3k
    Kakva masovna histerija,polako ljudi.
    Čovjek je u Zagrebu,potpisali su ugovor.
  • PlavacZRima
    394
    Kakva masovna histerija,polako ljudi.Peškaman

Baš, ne znam kaj su svi napeti. Mogu potvrditi,danas sam bil na kavi u Vivasu baru Ogiwara,Jakir,Kaneko i ja,sve je potipisano igrač će odraditi danas večernji trening. Vidili smo i Šimića te smo se uredno pozdravili. :razz:
  • Georg Koch
    7k
    klub ga je zapratio na ig, danas i to nesto govori.
    Ne sekiram se ni 1% za njega, to je to!
    Nego se referiram na komentare od prije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.