• Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Max bi prije mogao solidno pokriti zadnjeg veznog nego bek — Orc123

Ovo je nešto što je meni palo na pamet više puta dok sam ga gledao, osobno ne mislim da je taj dečko za otpis, zanimljiv je igrač za razvoj, a osobno je veliki radnik, analizira nogomet, prati ga i piše o njemu, uz to što ga zanima očito dosta toga, sudeći po njegovim društvenim mrežama. Nije tipičan nogometaš koji nema nikakvih interesa osim lopte, silikonskih drolja i kromiranih felgi.

Max ima dobar pregled igre, dugu loptu i zna s loptom u nogama, nije elementarna nepogoda ako mora držati loptu u nogama dulje od tri sekunde kao Perić npr. Smatram da bi se dalo od njega probati napraviti zadnjeg veznog i ne mislim da bi bio loš. Možda griješim naravno, ali stvarno mislim da ga se ne treba otpisati nakon što smo ga kupili i dali mu premalo šanse.
  • Ban
    698
    Sučić je jedini pravi zadnji vezni u Dinamu. Osobno velike nade polažem u malog Pavića kroz sezonu do dvije, ali dok on ne stasa za seniorski nogomet mislim da nam je Sučić najbolja opcija. Mišić mi na zadnjem veznom nikad nije ležao i mislim da je puno bolji na osmici. Nervira me kad se spušta prenisko po loptu.
  • CastAway1986
    6.7k
    zato je trebalo uzeti Selahija
  • Georg Koch
    8.3k
    Sucic u paru sa Misicem daje najbolje prezentacije Misica, jer Misic je prava 8ica. Nasa izgradnja napada, prohod lopte i bilo kakva kombinatorika je 3x bolja u odnosu kad je Misko na 6ici a na 8ici netko drugi(Bulat, Ljubo, bilo tko...)
    A sve utakmice gdje je dobio konkretne minute, pogotovo sada pred kraj sezone, Sucic je odigrao jako dobro i mocno na 6ici.
    Po meni, nas fin zalog za buducnost na toj poziciji.
  • Ban
    698
    Ja bi ga uzeo jer imamo samo Sučića, ali nisam previše uvjeren u Selahijevu kvalitetu. Njega lopta dosta zaobilazi u Rijeci, upitno je koliko bi se snašao u Dinamu.

Sučić dosta dobro sudi kada se spustiti, a kada pustiti stopere da sami nađu rješenje. Ima i dobru loptu kroz linije, lucidan je paser. Meni se dečko sviđa od prvih minuta pod Bišćanom.
  • Peškaman
    9.8k
    Jučer medicinske,danas bi trebalo slikanje i predstavljanje.
  • Orc123
    17.5k

Kaj nije Jakir danas najavio lijecnicki?
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Jakir je rekao da je danas liječnički.
  • Joza
    645
    Dobro valjda mogu u jednom danu obavit lijecnicki i fotkat decka
  • Ban
    698
    Sučić dosta dobro sudi kada se spustiti, a kada pustiti stopere da sami nađu rješenje. Ima i dobru loptu kroz linije, lucidan je paser. Meni se dečko sviđa od prvih minuta pod Bišćanom. — Ban

Da nadodam, osobno zapravo i nemam problema sa spuštanjem veznjaka. Dečki na Tribini često kritiziraju vezni red repke da se spuštaju jedni drugima i stoperima u krilo, ali ja se baš jako ne slažem s njima po tome. Moj je problem Mišićevo spuštanje jer je ograničen na svoj dugi pas. Veznjaci koji se spuštaju nisko u otvaranju, barem prema mom mišljenju, moraju imati šmekersku i plejmejkersku crtu.

Razlog zbog kojeg se Halilovića dosta kritiziralo u Rijeci da kao igra staromodan i neki svoj individualni nogomet jer se spuštao i razigravao, to je ono što ja zapravo volim. Mišić to ne može, nema taj vic u igri, mislim da je Baturina jedini u ovoj ekipi koji bi mogao biti produktivan sa takvim spuštanjem, ali ako to ne radi stalno nego u probranim trenucima.

Mislim da Broz, Modrić i Kova svi imaju taj vic i da su posebno efikasni kada međusobno kombiniraju na malom prostoru.
  • Eduardo
    31k
    Upravo sam obrisao oko 40 komentara o Osvrtniku. Ukoliko 'osvrtnik' ne dolazi u Dinamo u svojstvu igrača ubuduće nema šta tražiti u ovoj temi. To nije do njega već do vas koji ubijate temu štampanjem desetaka i desetaka nepotrebnih postova koji veze s vezom nemaju.
  • Blueshadow86
    5.8k
    Nama bi Selahi sjeo kao budali šamar. Treba nam takav jedan terijer u veznom redu koji uz to zna s loptom i u izgradnji napada. Tako bi i Mišića gurnuli malčice prema naprijed i rasteretili ga. Živnuo bi nam vezni red sa Selahijem, Mišićem i Baturinom u kombinaciji.
  • Yery
    115
    NK Dinamo Zagreb radi na stvaranju Japanske "kolonije" radi njihove lakše prilagodbe u klubu.
    Nakon što se Takuro Kaneko pokazao kao pun pogodak zanimljivu su im:

- desni bek Nakitu Minayashi
    - lijevo krilo Kitakara Teudupe
    - zadnji vezni Aypopu Shimikitu
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Dajte čovjeku nagradu za trud :clap:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Evo ja se smijem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.