• Common Sense
    1.2k
    Kupovina igrača je kao kupovina rabljenih auta. Može auto djelovati top, i limarijski i mehanički, imati urednu servisnu knjižicu, potpunu povijest, bivšeg vlasnika penzionera s kraćom desnom nogom. I tvoj mehaničar čak potvrdi da je auto u odličnom stanju. I unatoč svemu što si poduzeo kako bi ga provjerio, na kraju kupiš "limuna" koji se stalno kvari. Igrači koji se plaćaju po 100m € ispadnu teški flop. Nije svaki igrač, koliko god dobar bio, za svaku ligu ni za svaki klub.
  • plavac173
    2.6k
    Pa naravno, to i kazem. A ne mozes znati dok ga ne isprobas
  • Georg Koch
    6.3k
    Jel bi vi prije desnokg beka za prvi sastav, bas dobrog beka?
    Ili isto to za stopera?
    Ja bi prije beka.
  • Crni86
    12.7k
    pitanje je rezultata na kraju ove godine gdje smo uprihodovali jako puno prodajom. Problem je samo sta se puno ovih kupovina odgodilo. Ovo ljeto na transfere smo potrosili 4 milijuna eura ( uz prihode od 70 milijuna eura), dok otkupne klauzule u lipnju iznose 6 milijuna bez Brekala jos. Najveca nasa potrosnja je cini mi se bila 10 milijuna eura onu zimu kad smo dovodili nevistica, stefulja, bulata itd sto znaci da nam je to neki plafon dok jos nismo kresali budget tako da ne vidim bas previse manevarskog prostora pogotovo sa ovom upravom koja se ocito boji jer zna da je nesposobna. Svima ocito udarila moderna vremena i uspjeh se ocito moze postic jedino velikim i skupim transferima, nas modus bi valjda trebao biti stvarat svoje igrace, scoutirat i izmisljat igrace iz vedrog neba koje drugi nisu primjetili te ih uzet za neku sitnu lovu (nesto tipa kaneko) pa onda kroz njih profitirat na rezultatu i mozebitnom kasnijem transferu i tako se kresa budget i dobiva na financijskoj stabilnosti kroz sustavin rad i plan.A sta se tice 2018. nije se to nista poklopilo i nije to nikakva sreca nego tako izgleda planski transfer rok s nekom vizijom i idejom gdje si ti znao kakvu ekipu imas, kakav nogomet ces igrat i kakvi igraci za to fale. Sjetimo se Bjelica nije bio za Moubandje nego mu ga je netko nametnuo i ispostavilo se da je Bjelica bio u pravu jer je Moubandje kod nas ispao flop. Presusno nam fali vizije i plana kao sto su kolege prethodno i spomenule u postovima.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Sad baš čitam kako vjerojatno ide u Adanu Demirspor jer im je lijevom beku istekao ugovor početkom godine pa im treba zamjena. Turska liga je ipak ozbiljnija liga od HNL-a i baš me zanima kako će se tamo snaći.
  • Yery
    106
    Što mislite ima li istine u ovom ?
  • Danko
    2.2k

Ja isto mislim da je max zaslužio više šansi , manje je griješio nego šutalo + ima kvalitetu prema naprijed.
    A sad , zašto je odbačen ne kužim...ako je razlog onaj penal što je skrivio onda pomozi bože, pa nema stopera koji ne skrivi penal...
  • blue heart 72
    2.4k
    Mislim da polako treba gledati i za iduću sezonu, a ne samo ovu polusezonu. Po nekim predviđanjima najvjerojatnije nas napuštaju Petko (pogotovo on) i mali Baturina. Za Baturinu mislim da imamo unutarnje rezerve (pogotovo ako dođe Brekalo, čijim bi dolaskom i Stojke i Vidović konačno igrali svoju poziciju), dok kod Petka nemamo takav slučaj. Nekoliko nas je spominjalo Nsamea i mislim da bi se on svojim karakteristikama fino uklopio, pogotovo sa Kanekom i Brekalom na krilima. Danas opet čitam za njega da ga YB ne misli u ovom prijelaznom roku prodavati rivalima u njihovoj ligi, dok je na ljeto slobodan igrač.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Ja mislim da će Max na beka ako ne nađemo ništa bolje u narednim tjednima.
  • blue heart 72
    2.4k
    svakako vrijedno pokušaja sada na pripremama
  • Orc123
    12.6k
    Max bi prije mogao solidno pokriti zadnjeg veznog nego bek, za beka je dosta spor tako da. Sumnjam da ce dovoditi beka cisto za neku rotaciju jer bi to bilo jako jako pogresno posto je Moha na izlaznim vratima a i dao je sta je mogao Dinamu, vise od toga ne moze. Risto pak je u padu, a i godine su tu i ugovor koji nije dugorocan tako da nema smisla dovoditi beka za rotaciju jer ces onda imati 3, a ni jednog mozda za prvih 11. Ako ce dovoditi ocekujem kvalitetnog beka.
  • plavac173
    2.6k
    Sve je do priprema
  • CastAway1986
    3.5k
    ok ne treba Sučić u Lokose ali ovdje se predstavlja kao rubni prvotimac a tamo kao nebi mogao upasti u ekipu radi Mudrazije Marica i sličnih.. Po meni mu treba cijela sezona u HNL-u koju ruku na srce ne može dobiti u Dinamu..Neznam ispast će da pljujem Sučića ali gledajući preko 20 utakmica uzivo njega i Savica u paru nebi nikad rekao da će biti veći potencijal , za mene je bio i ostao samo zahvalan igrač i ne vidim zašto bi dobivao više minuta od recimo Ljubičića za kojeg je krajnje vrijeme da mu se da šansa u veznom redu..Daj Bože da od Sučića bude nešto ali po meni treba odradit negdje sezonu prije na posudbi...
  • Krizy
    59.2k
    Pogledaj utakmice Sučića i Mišića u paru vs. Bulata i Mišića u paru. Uz napomenu da je Bulat duže u Dinamu, a Sučiću su bile prve utakmice i opet je puno bolje izgledalo.
    Sučić je za igru Dinama bolji i od Bulata i Ljubičića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.