Ok , pamtim tvoj stav da nepostoji realan i opravdan stav da mediji forsiraju jedan a pljuju drugi klub u istoj drzavi.
Ja mozda spadam u kategoriju "ravnozemljaša" . — Ali
Pozdrav ekipa, nakon dugog citanja odlucio sam i ja napraviti account.
Znate li što treba napraviti da se postane povjerenikom dinama? Kod futsal dinama je to 5 članova, kako ide kod GNK?
Taj podatak nisam mogao nigdje naći na internetu.. — Mazalo
Tete koje se bave članovima su na G.O. i počinju raditi u ponedjeljak,a izgleda da su mnogi tamo na godišnjem pa nezna lijeva što radi desna pa bi moglo biti i promjena glede odluke o članstvu bar što se tiče nekakvog prijelaznog razdoblja. — sport
Bilo je nekih izmjena oko toga pa članak 23.sad glasi ovako:Članak 23.
(1) Povjerenik može biti svaki član Kluba koji je podnio zamolbu i koji ispunjava sljedeće
uvjete:
a. osoba je s potpunom poslovnom sposobnošću;
b. da je prije podnošenja zamolbe, na njegovu preporuku u Klub učlanjeno najmanje
20 novih članova Kluba;
c. da ne postoje zapreke iz ovog Statuta.
(2) Odluku o imenovanju povjerenika donosi Uprava Kluba.
(3) Povjerenik je dužan animirati i poticati učlanjivanje novih članova Kluba te izvještavati
svoje članove drugim važnim temama koje se odnose na ostvarivanje ciljeva Kluba i
obavljanje njegove djelatnosti.
(4) Uprava Kluba može s imenovanim povjerenikom zaključiti ugovor o međusobnim pravima
i obvezama. — badjibadara
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.