• BornaPŽ1986
    1.1k
    Meni je Majkic tipicni predstavnik HNL golmana koji su dobri u manjim sredinama. Ne vidim bas nista posebno dobrog kod njega, solidan golman koji moze svasta kad ima svoj dan, al to je opis svakog golmana. Banic je na Tribini izabran u momcad polusezone, a ima smijesnih kikseva.Efes Pilsen
    Ne mozemo to znati dok ne ode u jaci klub, prosle sezone je imao najvise clean sheetova i stvarno dobrih obrana, ove sezone je isto vise puta spasio izgledne prilike za gol (znat ce oni sto prate). Po meni se vec i trebao naci u krugu reprezentacije.

Usporedbe radi, Perkovic je u Istri bio klasicni starter po cemu se nije toliko izdvajao ali se vidjelo da je buducnost i potencijal kluba. U Dinamu je zasad bez neke vece greske, ne vidim razlog zasto recimo i Majkic ne bi bio takav u klubu poput Dinama. Njih obojica su skupili vec iskustva jer igraju stalno, mislim da mogu samo napredovati.
  • blue heart 72
    2.4k
    baš to, jednostavno nije isto braniti u manjem klubu gdje si non stop pod paljbom, pa se i obrani dosta toga u odnosu na igranje u velikom klubu. Jedna od odlika koju treba imati vrhunski golman je i koncentracija, jer jednostavno nije lako braniti u klubu koji ima 60-70 posto posjeda, a ti si bez posla cijelu tekmu. I onda ti dođe jedna situacija i ti bi to morao obraniti
  • Zagi
    10.7k
    Pri izboru dva podjednaka igrača mi jednostavno moramo dati priliku izdanku naše akademije.
    Inače stvarno ne vidim zašto bi neki roditelj svoje dijete upisao kod nas, a ne u Lokomotivu npr.

Ne vidim da je Majkić puno bolji od Čavline ako uopče je.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Dobar dio nas se "pomirio" sa Zagorcem i Nevisticem, zasluge i kaj vec ne jel. Pa Dinamo trenutno nema golmana u top3 golmana lige, a pretendiramo na prvo mjesto. Kak se kaze, dobar golman je pola tima/pobjede... I Zagorac i Nevistic teski HNL prosjek.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Neznam da li ce doci taj Grbic, ali ako se i pomislja na 2mil eura za golmana, moramo otkupit Kaneka i Vidovica, znaci da cemo prijelazni rok odradit s utrosenih 10mil eura, sto znaci da nam financije i nisu tako lose?
  • Orc123
    12.6k
    Ispali bi totalno smijesni i glupi da dajemo 2m eura za golmana koji ne brani i ugovor mu istice za 6mj...definitivno rađe biram Cavlinu nego Grbica i to na ljeto, a ne sad. Koji ce nam klinac sada kad imamo pun k..ac drugih pozicija koje su nam primarne za popuniti.

Gdje si cuo da postoji mogucnost za taj deal?ja ga potpisujem odmah!
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Zekic ceka da uzme jednog poluinvalida i jednog tipa s upitnim radnim navikama za najboljeg strijelca i igraca koji ore cijelu utakmicu. Pri tome bi se Drmic morao odrec ogromne place :lol:
    Tko god valja te gluposti treba promijenit dilera.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Ono to treba reći jest da Sergej Jakirović i dalje ne odustaje od potpisivanja Ramona Miereza, argentinskog napadača za kojeg se prošlo ljeto već govorilo da bi mogao iz Osijeka preći u Dinamo. Jakirović vidi Miereza kao idealnog napadača za Dinamo. Naravno, tu mnogo toga ovisi i o odlascima napadača, s obzirom da je i Josip Drmić jedan od najplaćenijih u Dinamu, na izlaznim vratima, baš kao i Mahir Emreli.

Upravo ta dva igrača Dinamo je spreman ponuditi Osijeku uz dodatna dva milijuna eura. I ranije je bilo sličnih pokušaja, ali su ljudi iz Osijeka, na čelu sa nekadašnjim sportskim direktorom Ivicom Kuleševićem i trenerom Igorom Tomasom, odbijali tu ponudu.

Danas se u medijima pojavila informacija da Dinamo želi desnog beka i igrača St. Truidena - Daikija Hashioka iz Japana. Prema našim saznanjima, od tog transfera neće biti ništa, s obzirom da igrač gleda prema Bundesligi, odakle postoje konkretne ponude (FC Koln).

Po meni jako tesko, ali evo samo sam prenijeo
  • Peškaman
    7.4k
    Kao što sam i napisao ranije,nije realno očekivati da Japanac dođe ako ima ponudu srednjih ekipa Bundeslige kao što je i sam Koln koji će se pojačavat da osigura ostanak.

A ako je istina da žele poslat Drmića i Emrelia i još da plate 2mil za Miereza,onds kolektivno uprava mora hitno na liječenje.
  • Orc123
    12.6k

Zasto? Odlican deal po meni! Ispadne ti prakticno emreli i 1,5m eura jer Drmicu i tako moramo isplatiti jos pola milje do ljeta a sjedit ce na tribini ili klupi! Za emrelija mozes dobiti max oko 1milje tako da bi Miereza platio suma sumarum oko 3m eura sta on definitivno vrijedi.
  • blue heart 72
    2.4k
    nikaj pouzdano iz nekih izvora. Danas me jedan frend pitao da li sam nekaj čul o tome (nisam ništ). Onda sam još večeras videl objavu jednog frenda na fejsu, pa sam mislil možda se tu nekaj kuha. Moguće da su i oni pročitali tu objavu kaj je tu Ivdzo 11 podijelil
  • Peškaman
    7.4k

Zato što za 3 milijuna eura pa i manje možeš kupiti napadača kao što je Pierrot iz Maccabi Haife koji je imao europskog iskustva što kroz kvalifikacije,što kroz europska natjecanja. Ili tipa Chris Bedia,igrač Servettea,klub iz Švicarske,pa čak i Nsame iz Young Boysa kojem ugovor ističe ubrzo i možeš ga dobiti još povoljnije.
    Jedan primjer ,Mierez/Pierrot/Bedia/Nsame u ligama
    Mierez 19 utakmica,7 golova,4 asista
    Pierrot 7 utakmica,6 golova,1 astista
    Bedia 17 utakmica,10 golova,3 asista
    Nsame 17 utakmica,9 golova,1 asist + iskustvo u igranju europskih natjecanja

Ne govorim da nama Mierez ne bi valjao ali jednostavno mislim da se za njega previše traži.
  • Mihaljević
    13.3k
    Oni imaju teški deficit u mozgu ako potpišu Grbića , njima ne može pomoći ni 500 sportskih direktora ni 500 trenera. Jednostavno se vidi da nisu za ovaj posao.
  • Infinity
    19k
    moramo otkupit Kaneka i Vidovica, znaci da cemo prijelazni rok odradit s utrosenih 10mil euraLaznjakProsineckog

Ne moramo. Nije posudba s obavezom kupnje.

Sto se prikazanog na terenu tice, Kaneka treba kupiti, a za Vidovica ni u ludilu ne bih dao toliko para. Nije pravo krilo i tako i igra na tom krilu. Dobio je priliku protiv najgore ekipe lige u sredini, nije pokazao doslovno nista.

Ima i druga stvar, mozda je jednostavno do loseg trenera, jer je Vidovic prvih par utakmica djelovao kao prava stvar, a onda se uklopio u sivilo. U tom slucaju treba mijenjati trenera. Ne vidim smisao da se otkupi Vidovic i da u isto vrijeme ostane Jakirovic. Jedan od njih je zasluzan za lose igre Vidovica.
  • Brusa
    3.5k
    "Ispali bi totalno smijesni i glupi da dajemo 2m eura za golmana koji ne brani i ugovor mu istice za 6mj..."
    Znači, upravo to će napraviti....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.