• ivosivo
    259
    I opet su prodali "mrzin dinamo" ili sam ja jevo vidio one zastave? — Jaro

Jesu, svaka zastava jedno slovo :rage:
  • Captain America
    20.4k
    I opet su prodali "mrzin dinamo" ili sam ja krivo vidio one zastave — Jaro

Dobro si vidio.
  • Markelo
    4.2k
    Tovari čini se zadovoljni i bodom na maksimiru
  • plavac173
    2.6k
    Majku im tovarsku 20 prekrsaja napravili 0 zutih
  • Facke
    9.1k
    Slab derbi. Da jedna momcad koja je prva na tablice , tera se prije derbija napuhala ko da su kaj ja znam kakva ekipa igra s 10 igraca v svoje polovice i da se dosla same braniti...zivi uzas.
    Da mi male vise riskirame mislim da bi vodili. Ovak sme i mi dosta slabi prema napred.
  • Lynx17
    4.6k
    Da bi proigrali trebo bi Ademi van, Sucic unutra.
    Zadnje utakmice smo napade tako i gradili, Sucic je 6ica top, Misic ide na 8icu i distribuira lopte. Onda svi "dišemo". Ovako jako tanko.
    — Georg Koch

Za fajt Ademi, ali za igru Sucic.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Sucic i Bulat unutra, Ademi i Baturina van

Tvrda utakmica, a sudac izgubljeni debil koji je jedva docekao neki start da moze dati nasima zuti a njihove lagano ignorirao
  • Sajla
    25k
    više nikad ništa veće od listića toalet papira im ne bih dao unijeti na stadion. ne znam tko to pregledava da nije skužio foru sa zastavama
  • Orc123
    17.5k
    Tvrda tekma...jedna pogreska ce vjerojatno odluciti...jedna prilika u cijelom pol. i to nasa....Kaneko jako lijepo probio par puta i dobro ga je ovaj slon istukao! Fali malo kvalitete jos, nadam se da cemo to u prijelaznom roku dopuniti....Perkovic je odlican defenzivno ali ofenzivno se vidi da je stoper i to treba igrati. Baturina previse i pre dugo carini loptu, treba ubrzati tu predaju. Steta one ozljede Petka, jer onaj Petko je bio i fizicki extra spreman. Sad jos Petko nije na 100%, a i svaku tekmu je ja mislim igrao 90min nakon ozljede tako da nema ni svjezine. Ajmo decki mozemo mi to!
  • Brusa
    4.4k
    Moharami unutra treba. Odmah će Kaneko bit bolji bolji :wink:
  • Captain America
    20.4k
    više nikad ništa veće od listića toalet papira im ne bih dao unijeti na stadion. ne znam tko to pregledava da nije skužio foru sa zastavama — Sajla

Bilo mi je sumnjivo kak tolke zastave unose 2 minute prije izlaska igrača.
  • boem
    309
    Očekivano od njih, udri po nogama, galami na suca, od igre ništa i čekaj grešku

Kad Perić nešto pokušava s loptom ostarim par godina

Sučić umjesto Ademija definitivno
  • Orc123
    17.5k
    Ljudi Ademija možda nema u kreaciji ali danas ide 100 na sat na svaku loptu...ne patimo od ljepote da nam treba sada šmeker nego fajter!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Ide pobjeda ajde ajde

O dinamo poginut cu za tebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url