Fala ti na pohvalama. Definitivno mislim da Odjel za članstvo trebao imati obavezu prikupljanja iskustva i prijedloge članova. Ako ti kao povjerenik u kontaktu sa članovima dođeš do teme pogodnosti članova prikupiš njihove savjete, prenesi ih pa objavu updateam. Kaj se toga tiče, bilo bi dobro da povjerenici naprave veliku anketu članova Dinama gdje bi se u pitanjima direknto postavljali prijedlozi novi pogodnosti, cijene i vidjelo bi se točnije koliko su ljudi spremni prihvatit takvu promjenu. — kibic
Anketa? Pa Zona je najbolja anketa i najbolji uvid u to kaj obični navijači i članovi žele.
39 minutes ago
Reply
Options — Draž
Počeli su nekaj raditi po tim pitanjima, ali opet ponavljam da bi netko od nas bez ikakve naknade to bolje radio i odradio od njih koji su zaposleni u klubu i primaju plaći. — Draž
ako nemam oib. Nekoliko puta me odbili u shopu kad sam bio u zg. Nemogu imat oib kad ne živim u hr i onda nemogu po njima biti član. Nikakve logike jbt — Kujtim Shalla
Nažalost nema pomoći, možeš jedino zatražiti od Porezne uprave da ti izdaju hrvatski OIB. To je zasad jedini način. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.