• Plavi-9
    583
    pa može kupiti i 5 karata samo svi moraju biti članovi...
  • deda
    33.7k
    Glupost je i tri dana dati za online prodaju ako samo možeš kupiti ulaznice za članove. Kladim se da sutra i prekosutra neće biti prodano više od 300-400 ulaznica. Potpuno bespotrebno.

I sama online prodaja u subotu i nedjelju također besmislena.
  • LaznjakProsineckog
    819
    pa o tom ti i pricam, taj hype oko clanstva i sve to, nemozes normalno kartu kupit za nekog, nek odu u onu stvar tamo u upravi, daj da ja kao clan i godisnjak mogu kupit za sebe i za susjeda i kuma koji nisu clanovi ali bi isli na derbi, koji kur.. filozofiraju
  • grba
    0
    Planiram u subotu otic kupit karte za sjever ali necu imat clansku fizicki kod sebe nego na mobitelu uslikanu, ne bi trebao imat problema s tim?
  • Ivan0302
    522
    Trebaju mi 3 karte za sjever dolje. Ako netko ima od članova da može učinit uslugu biti će plaćeno. Neka me označi ili javi u inbox.
  • Crusades1986
    13.1k
    Dovoljna je slika na mobitelu.
  • Pero Vragec
    99
    Molim te odi na zapad... Već te vidim kak snimaš sa mobitelom, pa se čudiš kak daleko može letit...
  • cron1ck
    1.7k
    Bilo bi dobro da se napravilo, tko ide danas na utakmicu ima pravo recimo u petak uz prikaz ulaznice s Balkanija kupiti kartu za derbi u nedjelju, kao neko pravo prvo otkupa uživo.
  • Kepec
    6.2k

Već vidim kak bi masovno pokupovali karte za danas, a otišli samo na tovare.
    Jako dobra ideja, ali za neke normalne navijače, ne nas.
  • Dalmatinec
    623
    Vidim sad na stranici kluba da onaj koji kupuje preko aktivne članske iskaznice mora pokazati valjani dokument za ostala četiri (4) kupca za koje je član kupio ulaznice.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    To je standard za sve utakmice. Doslovno nema karte bez sluzbenog dokumenta.
  • NitkoBitan
    18.6k
    A kako drugacije kada su personalizirane ulaznice? Dovoljno je pokazat sliku osobne preko mobitela na kojoj se jasno vide podaci.
  • zagr
    505
    kak ide prodaja za jedne i druge?
  • reziser
    6.9k
    sad kad više ne pada kiša, možda krene bolje :joke:
  • Ivan0302
    522
    šta pričaš znači ja samo na sjever idem I mobitel ni ne vadim niti slikam nego navijam. Samo na poluvremenu ali i to mi nema koristi jer sam iz BiH nemam internet niti išta tako da ne pričaj gluposti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.