• sanjinlego
    4k
    Ju-sung Kim na meti Dinama! Stoper, 22 godine, igra za reprezentaciju, lijeva noga. Ono što je najbolje, potpisao bi kao slobodan igrač. :)
  • Patak
    3.5k
    Udarila se ova tema a dva mjeseca do prijelaznog roka. Kaj bu tek biti kad bi krenulo "za istač"? Jel se netko sjeća ovog termina za istač?
  • sanjinlego
    4k

Sosa se na zimu vraća u Italiju hehe
  • Laugreano
    4.5k
    zainteresiran i Fenerbahce
  • Georg Koch
    6.3k
    mislim koliko god oni zagrijani bili, ako nasi hoce dovest ce ga odmah :yikes:
  • Georg Koch
    6.3k
    sta ce nam stoper lijeva noga kad imamo Perkovica bozji talent. Strasno je ovo sve.
  • mali M
    8k
    Udarila se ova tema a dva mjeseca do prijelaznog roka. Kaj bu tek biti kad bi krenulo "za istač"? Jel se netko sjeća ovog termina za istač?Patak

znaš kaj ću ti reč.. tolko sam raspravljao sa @Orc123 da ne treba paničariti prve dan prijelaznog roka da bi nakraju uspostavilo da je njegova panika, bez obzira što je beskorisna, bila opravdana. SD se mora već sad pronać i dat mu ugovor i reć buraz ima da rudariš sad dva mjeseca i nađeš nešto za Dinamo. Ovo kad vidim da ćemo mi SD-a zaposlit u siječnju je tragikomično... kao da zoveš vatrogasce kad kuća već izgori..

p.s. - ja "za istač" koristim i dan danas
  • austrijanac
    7.5k
    SD je trebao vec jucer ujutro bit na svom radnom mjestu (kad vec nije prije).
    Pauza s repkom, mir da prodes krov sve, upoznas sto trebas i krenes radit.

Ali nismo poznati po dobrim odlukama tako da nista cudno, cekat cemo 27.11., zakasnit 2 tjedna i nema veze.
  • OsamŠest
    5.8k
    Screenshot-20231114-145715-Football-Board.jpg

Dinamo na proljeće.
  • Batigol86
    232
    cini se da je ljetni rok u klubu a pogotovo ovdje na ovoj temi bio mila majka u odnosu sta nas ceka za ovaj zimski
  • K3p
    318
    Teška psihijatrija, ali ja se nadam da sva pojačanja budu rješena u prvih tjedan dva roka... to bi bilo dobro za mentalno zdravlje
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Realno, imamo sve. Beton iza, Berna dugu loptu na Petka i ovaj ide na korner ili faul, a tu su opet nasi s ovoliko skakaca. Ljubo nece ni imat posla :love:
  • nemapredaje
    5.6k

Kad igraš ping-pong, pa nakon zagrijavanja kažeš, ajmo sad “za istač”
  • Krizy
    59.2k
    Razni insajderi i novinari spomenuli već 12 igrača za zimski prijelazni rok.
    Idemo poduplati roster na 66 igrača :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.