• Krizy
    76.9k
    Prije otprilike godinu dana smo igrali utakmicu 4. kola Lige prvaka protiv Salzburga.

Uoči utakmice 88% je vjerovalo u pobjedu Dinama, 8% u "iks" i 4% u poraz.

Da ćemo završiti prvi u grupi vjerovalo je 6%, drugi 29%, treći 51% a zadnji 14%.

Godinu dana kasnije mučimo se u trećerazrednom natjecanju, pa tako 60% vjeruje u pobjedu protiv Plzena a 40% u bod (11%) ili poraz (29%).

Da ćemo završiti prvi u grupi vjeruje 16%, drugi 64%, treći 17% a zadnji 3%.
  • scooniepenn
    7.4k
    Prvo mjesto je dostižno, ali ne ovisimo sami o sebi. Ako dobijemo Viktoriju u četvrtak s obzirom na dosadašnju gol razliku bit ćemo na kraju ispred njih u slučaju da završimo s istim brojem bodova. Nije nemoguće, ali moramo u preostale 2 utakmice do kraja uzeti 3 boda više od njih. Za to da manji postotak ljudi vjeruje u 1. mjesto mi nije toliko čudno, ali za prolazak mi je nevjerojatno tako malo vjere.
  • nemapredaje
    6.9k

Jesi 100% siguran da možemo dobiti Astanu u gostima? Jer ako njih ne dobijemo dole onda ne ovisimo sami o sebi. Računam da ćemo Ballkani dobiti na Maksimiru
  • Mališan
    1.9k
    Zagi
    Moha, Ristovski, Šutalo, Perković
    Baturina Sučić Vidović
    Kaneko Emreli Špikić

Postava koju bi volio vidjet protiv Čeha. Želim da Sučić započne jednu utakmicu na 6-ici i želim vidjeti Vidovića i Baturinu na osmicama. Mišića se ionako rauba, nek se odmori za Rijeku.
  • Georg Koch
    8.3k
    Od utakmice u cetvrtak ocekujem puno, ali kako bude-bude. Nemoguce vazna nam je tekma u nedjelju i 3 boda.
    Da izgubimo u cet., malte ne ovisimo sami o sebi, u zadnje dvije balkani i astana, pobjedimo imamo 9 bodova.
    Nama je rujevica biti ili ne biti, cetvrtak naravno da bi bilo dobro pobijediti, ali da je toliki prioritet, s obzirom na ozljede, stanje ekipe, stanje kluba, nije. Po meni.
  • Raul
    471
    Iskreno, ne bi bio nezadovoljan bodom s obzirom na igru u gostima ove sezone, sa bodom i pobjedama nad Astanom i Balkanijem bi osigurali 2.mjesto . Viktoria rijetko gubi u gostima a mi ne briljiramo tako da je bod dobar, a pobjeda bi nas podigla pred nedjelju.
  • Blue Austrian
    337
    Utakmica protiv Rijeke je puno bitnija, tako neka Jakir isproba slobodno opet nesto.
  • scooniepenn
    7.4k

Ako dobijemo Viktoriju i Balkani i x tamo bi nam mogao biti dosta za 1. mjesto, za 2. 1000%. S druge strane, oni nam očito leže jer 3 onako uvjerljive pobjede teško mogu biti slučajnost.
  • nemapredaje
    6.9k

Pesimistični sigurno ne računaju na pobjedu u Plzenu, a u tom slučaju nam je pobjeda protiv Astane imperativ.
  • scooniepenn
    7.4k
    Razgovarat ćemo nakon Plzena, ali trenutno je situacija ovakva kakvu sam naveo.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Mislim da će bit 3 promjene u odnosu na utakmicu s Varaždinom:

Theophile - Perić, Sučić - Bulat, Drmić - Emreli

Nadam se da neće gurat Ljubu ponovno na beka ako se oporavi pošto Perković skroz solidno to odradi, a Ljubo svakako može više pridonijet na prirodnoj poziciji.
  • Eduardo
    30.8k
    Utakmica protiv Rijeke je puno bitnija, tako neka Jakir isproba slobodno opet nesto — Blue Austrian

Za početak ja bih bio sretan da 'isproba' kako je to pobijediti jednu bitnu utakmicu na gostovanju, a onda nek se fokusira na Rijeku ako do tad ostane na klupi.
  • marcio amoroso
    54.2k
    Menalo nije otišao na put. Još jedan koji je otpisan.
  • Efes Pilsen
    17k
    Pa ako se u ovoj konkurenciji nije uspio nametnut onda jbg. Stvarno je vrijeme za rastanak.
  • Georg Koch
    8.3k
    Slike leta u Cesku, Ljubo u kratkom rukavu.
    Valjda ga je prosla ta viroza :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.