• Time
    1.3k
    Imam osjecaj da bi rebic za nas bio pun pogodak,napad rebic petkovic spikic iza njih vidovic baturina misic jako dobro izgleda
  • Mihaljević
    13.3k
    Ma on je stvoren za hajduk , takav mentalitet.
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Ako postoji ikakva sansa da dode tu, neka dode. Jel lud, je, ali je klasa kakva nama fali u ovom trenutku. Prije godinu dana ga nebi htio, ali nam je sad potreban
  • Mihaljević
    13.3k
    Istina , sve potpisujem. Treba nam takvih luđaka u ekipi, može on i krilo i devetku. Ali to je Turska budalaština vjerovatno, a i ne znam kako su njegovi Imoćani za dolazak u Dinamo.
  • blue heart 72
    2.4k
    Nikada nisam bio njegov obožavatelj. Da se razumijemo, nema veze kaj je tovar
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ni Dinamo, a pogotovo Hajduk ne mogu pokrit njegovu plaću. Tak da mislim da ništa od tog.
  • Droljo
    18.8k
    Pa plaća se pregovara. Ak je lik imao 5 mil u milanu može u dinamu imati 1.5 mil.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Kakav crni Rebic, takav propuh u glavi nam ne treba. Plus, zadnju dobro sezonu imao prije 3 godine.
  • dzis
    1.1k
    Zamislite da na proljeće tovari krenu sa rebicem i Perisicem. Ja bi ga radije riskirao i uzeo ga k sebi.. Ne vjerujem da taj ima emocija prema jugu, tko više ponudi njegov je, a i dinamo daje daleko veću opciju kasnije prodaje i buđenja karijere
  • Captain America
    20.4k
    Neka njega dolje. S razlogom je potjeran iz svih tih klubova i repke. Ako nam je plafon takva budala i bomba u svlačionici, onda radije na krilu želim gledati Menala, Takura i Špiku koji su svjesni svojih limita umjesto sirovine koja si je umislila da mu treba skidati zvijezde s neba.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Perisica nema sigurno do ljeta iduce godine, a pitanje je u kakvom ce stanju biti tada. Rebic je vec druga prica, ali on ce prije u arabiju ili tako nesto nego u hnl
  • dzis
    1.1k
    Nije da sad tu nešto branim Rebica, ali zar nije i Bruno prije dolaska bio na glasu sa lošom statistikom i košmar u glavi?

Izgleda kao da svi nesto plačemo jer nam je kadar slab, a sada kad se dogodila neočekivana prilika pojačati se bivšim reprezentativce, sve nešto bi nebi, piskila bi kakila bi...

Neki put treba i riskirat, mislim po meni je svaki transfer u sportu rizičan. Možemo mi ostat na Menalu, Špikiću ili Marinu.. Ali onda nemojte cvilit kad se prva lopta na krilu ne smiri kako bi trebala
  • Zagi
    10.8k
    Zamislite da na proljeće tovari krenu sa rebicem i Perisicem. Ja bi ga radije riskirao i uzeo ga k sebi.dzis

Ja ne bih kreirao našu sportsku politiku prema njima.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Daj budimo realni, nemamo tolku lovu, i da imamo zar je pametno tolko dat za igrača njegovog kalibra? Uostalom zamislite popratnu reakciju glavnih igrača kad bi Rebić imao plaću milju i više. Mislim da ništa od toga, buba u uho
  • marcio amoroso
    43.5k
    Skup je Rebić. Više se isplati taj novac raspodijeliti na 4 igrača kao Kule, Brodić, Menalo i Marin.
    Uštedili, a nemamo ni kvalitet. Win win
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.