Da se odmah zna, nemam nikakve veze s njegovim dovođenjem. Znam njegova trenera u Sapporu. To je proječan klub iz sredine ljestvice u Japanu. Imaju najboljeg trenera s ovih prostora koji nikada nije dobio pravu priliku za europski iskorak (Mihajlo Petrović, nap.a.), ali je zato već 19 godina u Japanu. On igra tranzicijski nogomet, iz građenja igre izlazi u kontru i polukontru. Pa znate kako je Kaneko izgledao u tom sustavu? Nema sportskog direktora na svijetu koji ga ne bi kupio. On je igrač za tranzicijski nogomet, u situacijama jedan na jedan na širokom prostoru nitko mu ne može parirati. Svakog će igrača proći u takvoj situaciji. Kako on u Dinamu može egizistirati ako mi u prvenstvu u 90 posto slučajeva igramo na postavljenu obranu. I o tome moramo voditi računa. Igraču iz tog podneblja morate dati najmanje šest mjeseci da se adpatira, da dođe k sebi, da spozna gdje je došao. A mi mu sudimo nakon tri utakmice i odmah kažemo da nema pojma. Važno je, dakle, bilo znati iz koje momčadi on dolazi i kakav nogomet igra ta njegova momčad. To su detalji koji čine razliku u procjeni.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.