ali da mi imamo svoje ljude unutra, a da ne znamo hoće li postojati funkcija sportskog direktora i traži li se isti ili da ne znamo jel Dinamo odustao od gradnje stadiona je meni osobno smiješno. — marcio amoroso
S obzirom da on donosi nekakve odluke vezane za marketing (tako je i sam rekao), volio bi vidjet opravdanje njegovo. — austrijanac
Ako on donosi neke odluke za marketing to znači da ili nemamo direktora marketinga nakon što su opravdano potjerali Rukavinu ili marketing nema ovlasti sam raditi već im razni jazavci sa strane govore što trebaju raditi. Pretpostavljam da je ovo prvo u pitanju, ali oboje je jako loše. — Mathiasovi Chageri
Tino Katalinić je zaposlen prije 2 dana za marketing… Koja mu je točno funkcija nemam pojma — Bosna86
zanima me ako je Sunara na bilo kakvom platnom spisku dinama — serbus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.