• ZGBhoy
    1.7k
    pratim Celtic vise od 20 godina, Green Brigade je otišao u užasnom smijeru.

Ima još neka druga Ultra Grupa Bhoys međutim nisam 100 posto upućen u njih
  • dZg1986
    524
    Neusporediva situacija. Green brigade je nakon masakra Hamasa nad civilima podrzao taj isti Hamas. Dan nakon ili na isti dan nisam siguran. Tako da nije to samo zbog mahanja zastavama. Ukrajinci nisu isli u Rusiju ubijat, otimat civile i sve to snimali.
  • Imamo Dinamo
    3.8k

OK, ja sam uzeo dosta loš primjer Ukrajine, ali usporedi pjevanje ustaških pjesama s tim
  • Jaro
    8.8k

Nema samo Castore problema ocito
  • Džudžan86
    290
    Treceligas Saarbrucken izbacio Bayern iz kupa
  • seljak86
    2.7k
    A ja budaletina gledao United-Newcastle :monkey:
  • ZGBhoy
    1.7k
    Nakon sto su prekjucer Ultras St.Pauli objavili Banner sa natpisom

"Nikad vise je sada" i "From Gaza to Glasgow - Fight Antisemitism - Free Palestina From Hamas"

je uslijedio jucer odgovor na tekmi Celtic-St.Mirren

Free Hamburg from Hipster
  • Stihl
    3.1k

Hahah pukla ljubav
  • NB86
    15.4k
    Ne znam kako bu sad ti antifići s izbjeglicama koje su si dofurali na tribinu, komedija teska. Neki dan su u leipzeigu antife razbijali prozore migrantskih zgrada i ubacili tegle sa svinjskom mascu, podrzavaju ih u silovanju,kriminalu,terorizmu ali kad je doslo do problema s izraelom pukla ljubav.
  • ZGBhoy
    1.7k
    LEftarde uhvatila kriza identiteta - Godinama su u Njemackoj cuvali migrante sad kad vide da isti ti su opasnot sada je kriza identiteta
  • Blue Austrian
    337

Imas li neki Link za to?
  • NB86
    15.4k

Evo i u austrijske antife nisu bas odusevljene sa free palestine pricom

• Droljo
    11.5k
    Jel i u "Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa" moram čitati o politici?
  • Navijač Dinama
    9k
    FB-IMG-1698948501289.jpg

Nakon portugalske petarde na Bilinom, evo i mostarske :grin: :heart:
  • SAS1987
    15.8k
    Botafogo je protiv Palmeirasa vodio 3-0 te na kraju uspio izgubiti 3-4 :lol: Uz to su jos promasili penal :lol: Ne vjerujem da ce osvojiti naslov, jer tamo ima toliko teskih utakmica da kad izgubis momentum najebao si. A u poslednjih 9 tekmi su osvojili 8 bodova :lol: Uhvatit ce ih Palmeiras, Gremio ili daj boze, Atletico Mineiro :lol: Bilo bi fino da se spasi Vasco te ispadne Cruzeiro, ali tesko :lol:

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.