ja sam rekao svoje stajalište ovdje što mislim o poveznici Građanski/Dinamo i nemam namjeru se opet iskazivat i dokazivat s tim,ali slušajući tezu onih koji tvrde da je Građanski=Dinamo i sada slušajući te iste kako govore da Varteks nije Varaždin je krajnje licemjerno kao što sam već napisao prije,pa daj ljudi budite realni i dosljedni bar malo,nemožemo danas jedno,a sutra drugo! — FLYZG
krivo zboriš,jer ako ovaj klub nema veze s Varteksom onda niti Dinamo nema apsolutno nikakve veze s Građanskim!...,prestanimo biti licemjerni! — FLYZG
Koliko pratim, trenutno dva kluba polažu pravo na tradiciju i povijest ugašenog Varteksa. Vjerovatno obojica sa pravom. Ne znam da netko, osim Dinama, polaže ista prava nad Građanskim. O tome je već pisano. Naravno da formalno-pravno to nije isti klub ali tradicijski jest. Meni je to dovoljno. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.