• Droljo
    32.6k
    Oformit tim stručnjaka. Ivanković Branko, Jurčić Kruno i Čačić Ante. I nek obnašaju funkcije trenera i sportskog direktora u isto vrijeme. Poznaju mentalitet, hnl rasturaju a neki i žive blizu stadiona. Bilo bih ih dosta da se sve to stigne..
  • Armagedon13
    959
    I Peternaca obavezno za pomoćnika
  • San Lorenzo
    24.7k
    I Peternaca obavezno za pomoćnika — Armagedon13

Otkad je Peternac potjeran, to je sve i otišlo u kurac.
    #aleneimalobismisla
  • Droljo
    32.6k
    Alene vrime je. Čoek bio prva škemba stručnog stožera
  • Svi na Sjever
    3.8k
    O tom Manceu svako malo netko nešto napiše, a lik u drugoj turskoj ligi prodaje pamet — San Lorenzo

Meni isto nije jasan hype oko Mancea,šta smo toliko očajni postali da se lovimo za bilo kakav uspjeh i to na uzorku Rijeke.

Slična prica kao i sa Jakirom,ne kazem da decko nebi uspio u Dinamu,nama treba puno jaci i iskusniji igrac i ne vidim neko naše ime ni blizu.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Jel Mance onaj primitivac koji je svaku tekmu prptov nas dobio crveni?
  • Maximo
    1k

Pa da ,ali to neki smatraju talentom...

A ove fore, menađer engleskog tipa...su kao što ime kaže za engleze tipa wenger koji je 20 godina u klubu.

S našom fluktuacijom trenera svakih pol godine to stvarno nema smisla...
  • DiddyGuela
    7.1k
    Menađri engleskog tipa su proslost cak i u engleskoj. Klubovi sve vise angaziraju sportskog direktora koji vodi transfer politiku u dogovoru sa glavnim trenerom.

Tako je npr. Arsenal nedavno angazrao bivseg igraca Edua za prvog SDa u povijesti kluba. Primjera je mnogo u zadnjih nekoliko godina. Doba "one man show" tipa Ferguson ili Wenger su proslost.
  • Šteco
    2.1k
    pa se Simic pobere ko zadnja pizda — Facke

Uspjeli su, točno to su htjeli da se sve tako odigra. Udri po Šimiću, nesposoban, zazivaj njegov odlazak. Sve je sjebao. Pa i represtaciju je sjebao. A onda kad sam podnese ostavku, eto, pobrao se ko pizda.

ponasaju se ko maminjo nekad. Za razliku da je on znal svoj posel kojega ovi neznaju — Facke

Aha, da, sad mi je jasno.
  • Patak
    3.5k
    Da uzmu Salihamidžića za SD, sad je bez posla, možda bi prihvatio. Zna njemačko tržište, vidimo da tamo ima potencijala za nas (Pašalić, Vidović...) a da nisu u prvom planu.
  • Mihaljević
    15.2k
    Kaže Tolić da bi Aleksandar Čavrić iz Slovana bez problema igrao u Dinamu. :eyes:
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Ne bi, igrac veoma slican Drmicu u osjetno slabijoj ligi. Ono sto Slovan ima, a moglo bi u Dinamu ALI je prestaro ili ima Livaja sindrom - Kankava, Weiss i Kucka. Lovat je u zadnje vrijeme nakupio Orsic golova, al bilo je i prostora.
  • Facke
    9.1k

a scim bi mi njega platili? Mislis ba bi on dosel za taj kikiriki koj mi placame? Mislis da bi mi njemu dali 500k-1 Milje neto place? Sumnjam...
  • Maki2
    1.2k
    Pisu 24sata+ da su obavljeni prvi razgovori Dinama i Belupa za Hoxhu, da su obje strane zadovoljne inicijalnim razgovorom i da je početna cijena Belupa 3 milijuna eura, ali da ce se spustati.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Wau, inflacija je stvarno visoka kad prosjecna HNL krila kostaju 3 milje. Lovric s tri put boljom statistikom nije toliko kostao. Da Hoxha.. daj se pokupite vise
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.