• Patak
    3.1k
    A jel se može nešto saznati oko Vasilja, Kačavende, Stojkovića, kako im ide napredak u rehabilitaciji. Već sam napisao kao da su u zemlju propali, mogao bi klub staviti koju fotku, obavijest, informaciju, bilo što.
  • Ivdzo11
    5.8k
    Ono što smo uspjeli saznati u Dinamu jest da su i Kačavenda i Stojković dobro operirani, da zasad njihova rehabilitacija ide prema planu, nema nikakvih komplikacija i loših vijesti. Ali, pravilo je kod ovih ozljeda da se tek nakon otprilike pet mjeseci podvlači crta i rade prognoze koliko bi još mogao trajati oporavak. Dakle, Luku i Lukasa čeka još mnogo posla, puno 'shuog' treninga i bildanja mišića, tek krajem siječnja, početkom veljače moći će se procijeniti kad bi se trebali vratiti na teren.

Ali, svi vjeruju da će, ako oporavak nastavi ići ovim smjerom. Stojković i Kačavenda do kraja sezone ipak upisati poneki nastup za Dinamo. A onda na ljetnim pripremama izboriti mjesto u udarnoj momčadi za iduću sezonu.
  • Sajla
    7.5k
    koja je vjerojatnost da čovjek ovo pita na zoni i sat vremena kasnije izađe na germanijaku članak o dvojcu iz lokse i njihovom oporavku? :lol: uopće nas ne čitaju...
  • mali M
    7k
    ja sam to primjetio već u x navrata, al meni je to sasvim ok. Natjeramo ih da izbace članak koji je ekšuli zanimljiv navijačima... Doslovno sve moguće teme/promišljanja/ideje o Dinamu mogu nać na Zoni i to čak (bez obzira na poneke trzavice) u vrlo kvalitetnoj raspravi i sa argumentima
  • Captain America
    19.6k
    Orša je na Instagramu objavio video prvog trčanja :strong:
  • mlinchica
    2.6k
    https://www.instagram.com/p/CyrlZgfoPzA/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Prva utakmica Belog u SA, pobjeda, odlična navijačka kulisa, koliko god čudno zvučalo (muškarci u bijelim haljinama aktivni cijelu tekmu) :grin: Brza ekipa, Beli preporođen, aktivan uz aut liniju, Banega je kap., pozdravlja se s njim kao s frendom. Mislim da mu je ovaj odlazak čist pogodak za oporavak duše i stjecanje iskustva jer on tamo trenira jednog Carrasca, koji Btw u 90. min vuče kontru od svog do protivničkog šesnaesterca.. Banega čista romantika :blush: 31.10. igra kup utakmicu protiv Bilićevog tima pa eto preporuka za pogledat ako kog zanima.
  • Georg Koch
    5.5k
    Live:
    2 asistencije Sose u 2 min(53,55).
    Evo i linka druge
    https://streamin.one/v/7b0948a3
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Bergwijn s 26 najstariji na terenu, Sutalo u paru s 17 godisnjakom, zadnji vezni 19 i 20 godina.. I onda je Sutalo kriv za rezultate Ajaxa :lol:
  • Dinaminjo
    1.4k

Kad gledas stanje u Dinamu i u depri si, pogledaj Ajax..
  • Nogo
    5.8k

Ili Basel. Ne znaš koji je gori.
    Mi smo još premija sa ovakvom igrom i bodovima.
  • Nolifer
    9.9k
    Ili United :lol:
  • Krizy
    53.5k
    Ajax je trenutno predzadnji u ligi (17.)
    Šutalo s konja na magarca s magarca na ponija
  • cibona
    4.7k
    Mi imamo srece sto nam je liga toliko traljava i slaba da je nikad losiji Dinamo imao sansu jucer preuzeti vrh tablice s utakmicom manje.

Napetija liga ne znaci kvalitetnija liga. Tu recenicu treba stalno ponavljati.
  • bbb medimurje
    3.7k
    Kaj radi livi? Vidim da si je zabil autogol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.