• Maksim Maksimirski
    7.1k
    Sretan sam ko malo dijete! Najbolji stoper Dinama u 21. stoljeću i legenda ovog kluba se vraća jer su nadležni shvatili kolika je greška bila ne produžiti mu ugovor. Pisali smo neki ovdje o tome kako mu treba dati ugovor do mirovine ali evo drago mi je da je struka priznala i ispravila svoju grešku. Bolje ikad nego nikad. 34 godine su Theophileu, najbolje godine za stopera.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Moje informacije ( ne volim glumiti insidera i praviti se pametan) kažu da je Jakir prvi dan od dolaska htio potpisati KTC - a, ali se toliko spominjani, stručni sportski sektor (čitaj uprava) nije slagao.

Onda su nakon što nas je Boško (direktno ili indirektno) koštao dosta bodova, shvatili da će Perković opet biti u kombinacijama za LB ( otpis Ukrajinca), te da će KTC onda pojačati stopersku liniju.

Nema ovaj potpis Kevina veze sa Sosom. Bar ne zdravorazumski gledajući. Tri su fronta, igra se u paklenom ritmu, Perić je staklenih koljena isto...
  • Blueshadow86
    3.7k
    Oče, pomozi im, ne znaju što čine. Još će dovesti i Jensa Nowotnya.
  • Droljo
    18k
    Ktc je primjer profesionalca i kako se bori za klub. Ne jednom sam primjetio kad rez nije bio povoljan kako lik trči u presing sam dok ostali stoje ko pičke. A naj stariji je bio te u 90 minuti. Još i stranac. Strašno. Da nam klinci imaju u pola srca kao ktc gdje bi nam bio kraj...
  • sanjinlego
    4k
    Jedino što je sigurno jest da Kevin zna dobro udariti. Nekada na našu štetu, a nekada na štetu protivnika.

Sjećam se kad je Kristijan Lovrić govorio o tome da je u ligi najteže igrati upravo protiv KTC-a. Da zna u duelu opaliti onako momački dodatno hehe ..
  • miro
    6.8k
    Zamišljam kako se Sahiti u trenutku ludila zalijeće na Thea...
  • Captain America
    20.4k
    giphy.gif

Dobrodošao nazad, Dinamova legendo.

PS

Hoće nam se Davorin usrat od sreće jer mu se ljubimac vratio? :joke:
  • The Undertaker
    8.4k
    A Dilaver u momčadi kola.
  • jedan u nizu
    13.9k
    Jens Nowotny je bio u RH nedavno, mogli bi i njega dovesti,
    Pravi radoholicarski i precizni svabski karakter kakav nam fali u obrani.
  • sanjinlego
    4k

Sahiti i zubi po podu. Theophile je zvijer kada je spreman. Vjerujem da još dobroga može pružiti u dresu Dinama!
  • Droljo
    18k
    Jens Nowotnyjedan u nizu

Uspoređuješ lika koji je bio čisto pranje para uboge braće sa ktc-om koji je sudjelovao u naj većim uspjesima kluba?
  • Nolifer
    11.8k
    A da Dilavera isto vratimo? Od viška glava ne boli...
  • Ludovic IX
    9.1k
    veteranski nogomet je igrao ono malo što je igrao lani. Ako nije u krugu momcadi, očito gubi motivaciju. Neka njega tamo
  • SAS1987
    17.8k
    Magnìfico de Francia!PlavaSlavonija86d

Crno bijeli svijet :lol:
  • sanjinlego
    4k
    Ode Dario Šimić. Hvala i sretno! E sada treba pametno, i mudro odabrati pravog čovjeka za sportskog direktora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.