• Georg Koch
    4.9k
    a nazalost istog sam dojma.
    A ako je tako, ja bi se samo zahvalio.
    Hvala, ne dijelimo iste ambicije, nemamo iste stavove, dovidjenja i sretno.
    A prvi sam ga podrzavao!!!
  • Zagi
    8.5k
    Kladionice nam daju 60 posto vjerojatnosti da cemo biti prvaci i mozemo mirno spavati.Jurki

Pa nije valjda to rekao?

Daj ako ima gdje link , zalijepite ga plz.
  • Common Sense
    809
    Što je najžalosnije, siguran sam da on misli kako je odradio vrhunski posao. Nema niti mrve samokritičnosti prema svom dosadašnjem radu.

Neka ovima u upravi Jakirović bude primjer, iako je on najmanje kriv za ovaj kaos, ispričao se navijačima i javnosti te preuzeo odgovornost za katastrofalne rezultate.
  • Droljo
    8.9k
    Jedno je biti skaut za Milan,a drugo "sportski direktor" Dinama...ovdje prvenstveno mislim na pritisak,a ne na nogometno znanje.Time

To ja govorim od početka. Nikakva referenca meni nije to što je bio skaut milana. Ionako je taj milan nikakav (rossoneri carabinieri :snicker: )
  • Jurki
    12.6k
    Stjelja mu je kao iz zajebancije rekao.. kladionice Dinamu daju sansu 60 posto da ce biti prvi.
    Dario je rekao.. da, mozemo mirno spavati.
  • Juznjak
    3.9k
    Stjelja mu je kao iz zajebancije rekao.. kladionice Dinamu daju sansu 60 posto da ce biti prvi.
    Dario je rekao.. da, mozemo mirno spavati.
    Jurki

Ja se jako nadam da je to rekao sarkastično.
  • Jurki
    12.6k
    gle ja da sam na njegovom mjestu, nebi mi palo napamet biti sarkastican.
    Zar nije bolja izjava.. ne zanimaju me postotci.. vec to da Dinamo ima cim jacu i bolju momcad.
    Edit: bolje da to nisam ni gledal, samo mi je tlak skocil na 300.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Jel ima ko link, nema šanse da je bilo baš toliko tragično :rofl:
  • Krulek
    538
    Očito je ovdje rašireno mišljenje o Šimiću kao "našem čovjeku, antimamićevcu" koji se, uz manje ograde, neobjektivno eskulpira od odgovornosti tražeći alibi za njegovu očitu stručnu nesposobnost i neaktivnost. Daleko od toga da je cijela uprava nevina i stručna što su pokazali u prijelaznom roku. Dok se i dalje budemo bavili " našima i vašima" na djelu će biti destabilizacija Dinama koju su mnogi objeručke dugo vremana čekali i priželjkivali.
  • Patak
    3k
    Znači ipak je Dario vodio glavnu riječ oko transfera?
  • Jurki
    12.6k
    po tome kaj je rekel oni su svi cetvero odlucivali.. ali stari moj ako se ti nebres zmisliti kak se prezivaju igraci koje si dopeljal onda u kurac.
    Veli Stojkovic, Kacavenda, Japanac (ha ha) i Francuz.
    Pa nemoj me jebat
  • Jaro
    7.7k
    Simic je jako ogranicen u javnim istupima. Sjetimo se noine arke... On nemre ovaj dirigirani interviju odraditi. Steta kaj mi u drzavi nemamo novinara koji bi se prioremio i postavio svoja pitanja. Simic bi vjerojatno pobjegao iz studija u tom slucaju.
  • San Lorenzo
    16.9k

:lol:
    Japanac i Maxim...
    Sad je sve jasno, transferi su propadali jer je Dario u pol posla zaboravio oko koga pregovaramo. :lol:
  • Dudu9
    887
    Sranje je koga uopće stavit za sportskog direktora mi nemamo ni jednog hrvatskog čovjeka koji radi takav posao vani, i Hajduk je lutao pa postavio litavca, znam za Romeo Jozak,Srna i Goran Vučević tovari, jedini za tu poziciju mi je Boban ali ne vjerujem da ga sad to zanima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.