• Droljo
    9.8k

Na žalost ne.
    Probaj s YouTubeom. Balkani dinamo i u filtere live
  • Samo Dinamo
    165
    Koja obrana Viktorijinog golmana...:up:
  • Facke
    4.4k
    A decki moji. Pa daj Kaneku , Sose i Bernaueru da igraju. Isto tak i Halilovicu. Pre male mi Jakirovic rotera.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    vise manje su svi napisali nelogicnosti u postavlanju utakmice, pa sa rotacijama i tko zasluzuje/ ne zasluzuje igrati...itd...

On bi rotirao ali ujedno isao na sigurno pa bi kakio ili prdio. Zato sam napisao. Ali nista osobno gospodinu treneru...
  • Samo Dinamo
    165
    Ne bi ni ja previše rotiral s jačim protivnicima.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    Obranu necu komentirat...
  • BornaPŽ1986
    1k
    pa sa rotacijama i tko zasluzuje/ ne zasluzuje igrati...itd...Gražvydas Mikulėnas

Kako mi znamo tko zasluzuje? Zamisli scenarij gdje ce sad Menalo dati gol ili dva, sta cemo onda izmisliti? Je mogao je staviti Kaneka ali nece valjda slusati nas navijace koga bi.

Po meni je bitno ovdje uzeti 3 boda, utakmicu za vikend vec smatram dobivenom jer protivnik nije trenutno u formi.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Ak mi nemremo taj balkani sa drugom postavom poderati onda i treba izgubiti

Ne radi se samo o kaneku. Al ajmo izraubati povratnika sutala koji je ionako nacet. Nemamo 3 zamjesnka stopera na klupi?
  • IceMan
    2.4k
    Nedaj samo Bože ako danas izgubimo s opet kiksevima obrane…

Jer onda bi mu fakat počela glava “visjet”…
  • Kepec
    7.2k
    Da mi je netko rekao da će nam Kulenović bit prva špica u Europi...
    Ovo kažem čisto zbog pokazanog u zadnjim utakmicama. Duboko se nadam da će me razuvjerit i da je bolji i od Drme i Emrelija na toj poziciji danas.
    Ne kažem nikako da je katastrofalan, nego tranzicija s Petka na njega mi je nepojmljiva.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Priliku za igrati "pojacanja" dobiju samo kad se netko ozljedi...dobro je pa imamo squad od 40 momaka :lol:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Od ovoh koje se dovelo se odmah znalo da je pojacanje Vidovic, ostali se moraju pokazati i ocito se na treningu nosu pokazali da bi im se dala prilika, a mislim da Jakirovic zna sta moze ocekivati od Menala, Sutala, i ostalih koji su tu ipak duze vrijeme
  • Droljo
    9.8k

Daleko od toga da sam zadovoljan postavom, ali mi smo dinamo i tko god da izađe ima poginut za taj dres. Ako bude tako i sa juniorima ove dobivamo u hendikepu. Ajmo dinamooo
  • NitkoBitan
    20.7k
    Ajmo Kule majstore, napokon si docekao priliku da zaigras za Dinamo u europskoj utakmici...
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Dobar mi je naslov na 24 sata. Jakirovič iznenadio sastavom! A promjenio dvojicu ozljeđenih...

Ja ne razumijem koji vrag smo mi bogu skrivili da nas sad već 3 trenera ODBIJAJU rotirati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.