Ako netko ovdje ima takvo znanje, neka ga napravi (samo najbitnije stavke). — The Undertaker
Sljedece godine kada krenu bageri na kranjci, bit ce pomama za godisnjim kartama — jedan u nizu
Sljedece godine kada krenu bageri na kranjci, bit ce pomama za godisnjim kartama, jer ce one biti garancija da ce se moci uzeti godisnja za kranjcu, koje bi u kolicinama trebale biti kao i sada. Mislim da necemo imati problem da nam prosjek gledanosti na kranjci bude 9000 od mogucih 12 000 ! — jedan u nizu
Kako sam više puta napisao, ovo je ono što me najviše veseli u cijeloj priči oko hipotetske Kranjče. Navikli smo da na Maksimiru uvijek ima dostupnih ulaznica (ne govorim naravno za veće europske utakmice), a ako ovo stvarno bude po najavama, prvi put ćemo imati potencijalnu situaciju da nema previše ulaznica što bi, barem u teoriji, trebalo stvoriti potražnju i povećati prosjek gledatelja. — xavier
ja vjerujem da je i sada tako, sori, godine te nauče nešto i rađe bi da mi se dokaže da sam bio u krivu nego da euforično slavim nešto što je još daleko daleko od same izvedbe.. na ideje mi se ne plješće...ali ono su bile ciste politicke igre i preizborne igre koje su uvlacile dinamo i njegove navijace u pricu. — jedan u nizu
ovo vrijedi za Maks, a to nije tema.. ja govorim o skepsi izgradnje uopće "stadiona Zagreb".ali ipak je sad tu ukljucen i HNS i UEFA — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.