• Viola
    434
    Krznar više nije trener Maribora.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Zašto? Jeli u pitanju nezadovoljstvo rezultatima (nisam ispratio) ili ima nešto dublje (čini mi se da si pisao nešto oko toga)?
  • Efes Pilsen
    12.8k
    Pa imaju dosta los niz. Nije nasao nacina ili igraca za zamjenit Vipotnika i Tolica. Dinamo ocito nije pretjerano zainteresiran vise jer su im odigrali fintu s Vipotnikom i sad su svi valjda zadovoljni.
  • Viola
    434
    Već sam dosta toga napisao kad sam pisao o Iličiću. Spiker je šerif kluba, stavljaju novac u džep. Ove godine je bilo 6 milijuna od prodaj, ali novca nema nigdje. Ekipa je katastrofalna, nije bilo dobrih pojačanja. Krznar s ovim timom jednostavno nije mogao ništa...Jedino što zamjeram Krznaru je to što je svaku utakmicu imao drugu postavu...
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Dada znam za to :up:
    Zanimalo me jeli to razlog ili je upao u loš niz pa su mu dali otkaz (gledam rezultate i ipak mi tako izgleda)
  • Zagi
    11.6k
    Prodaš udarne igle, ne dovedeš adekvatne zamjene , a ciljevi su nepromijenjeni.
    Jedino logično je da trener pada.

Pa bar smo mi to kod sebe vidjeli koliko već puta...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Butina: Dug mi je Dinamo isplatio u kešu, ali se ne sjećam je li mi novac dao Mamić

još jedan koji se ne sjeća...
  • The Undertaker
    8.7k
    Ako ja dobro pratim, oni koji potvrde da su dobijali lovu na ruke zapravo pogoduju obrani tj. to ide u korist Mamića.
  • Mlađi referent
    14.3k
    Bjelica opet pušing
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ne pratim Trabzonspor ni njihovu ligu ali imam nekako misljenje da im je ovo realna situacija sad, Fener je uvjerljivo prvi, Galata odmah iza i imas Adanu i Besiktas.
  • Krizy
    61.3k
    U 16 utakmica 8 pobjeda i 8 poraza. Neće još dugo vjerojatno.
  • vjeko1701
    18.5k
    Al za Bjelicu mi je baš užasno čudno da ima samo pobjeda ili poraz bez remija u 16 utakmica.
  • marcio amoroso
    45.9k
    Turska liga je enormno napredovala. Ovi veliki klubovi dovode igrače u najboljim godinama koji mogu igrati bilo gdje kao Icardi, Sanchez, Torreira itd, a ovi mali sada dovode islužene zvijezde kao Niang, Balloteli ili Nani. Ti igrači su naravno i dalje jako opasni i nije lako igrati nigdje.

Uostalom rezultati u Europi ove godine govore sve. Galatasaray ima 4 boda u LP.
    Fener sa drugom momčadi ima 6 u KL.
    Jedino Besiktas malo kaska
  • vjeko1701
    18.5k
    Pa dal se zna na kojem mjestu bi bio Trabzon prema budžetu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.